To je to što me zanima!

Brad Pitt o braku: Nije to samo komad papira, više je od toga

Uvijek sam vjerovao da je sreća precijenjena, glumac je u svom stilu odgovorio na pitanje je li sretan. Kaže da usporava s poslom i da je postao obiteljski čovjek
Vidi originalni članak

Krajem kolovoza napokon se oženio s Angelinom Jolie (39), nakon što su vezu započeli 2005. godine. Iako su se vjenčali u tajnosti, Brad Pitt (50) je u intervjuu za britanski GQ otkrio što brak za njega znači. 

- Brak nije samo komad papira. Više je od toga - zaključio je glumac. Komentirao je i vjenčanje svog prijatelja Georgea Clooneya, koji se u subotu oženio s Amal Alamuddin. Clooney je nedavno izjavio kako je Brad u posljednje vrijeme nedostupan. 

- George je vrlo pristupačan i užasno humorističan. No ja sam mirniji i tiši po prirodi - zaključio je glumac. 

Kad je karijera u pitanju, kako kaže, naučio je da je 'ne' najmoćnija riječ u njegovom poslovanju. 

'Želim što više biti sa svojom djecom prije nego što odrastu'

- Često se snobovski ponašam prema redateljima. Ali, ono zbog čega napuštate dom, mora biti vrijedno toga - zaključio je Brad. Time je naglasio da mu je obitelj na prvom mjestu. 

- Usporavam pomalo. Okrećem se drugim stvarima. Želim provesti što više vremena sa svojom djecom prije nego što odrastu i odu - rekao je glumac. 

'Uvijek sam vjerovao da je sreća precijenjena'

Na pitanje je li sretan dogovorio je u svom stilu. 

- Uvijek sam vjerovao da je sreća precijenjena, zar ne? Postoje teška vremena nakon kojih slijedi prekrasno razdoblje, a to uključuje niz ustupaka, događaja, pobjeda i gubitaka - zaključio je Brad. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • wideawakegirl 29.09.2014.

    A kako da bude sretan uz onakvu zenu....al sam si je kriv

  • memyself 29.09.2014.

    u njihovom slučaju je brak sigurno više od komada papira, s obzirom na sve dodatke ugovoru, podjele imovine i skrbništo i td, puno papira

  • adriana1902 29.09.2014.

    Ka je bio u braku sa J.Aniston ,brak mu je bio vise od papira,bio mu je wc papir,pa je obrisao guzicu i povukao vodu,bolje mu je da šuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare