To je to što me zanima!

Brad Pitt popravio zube pa na dodjelu Zlatnih globusa stigao s osmijehom od 'milijun dolara'

Glumac je u 2022. godini oštetio zube te se na crvenom tepihu na različitim svečanostima pojavljivao s 'udubinom', koja se posebno isticala dok se smijao
Vidi originalni članak

Brad Pitt (59) bio je jedan od uzvanika na 80. dodjeli nagrada Zlatni globus u Los Angelesu, koja se upriličila u utorak, 10. siječnja. Iako Brad kao omiljeno lice Hollywooda privlači pozornost samom pojavom, ovoga puta nitko nije mogao skrenuti pogled s njegovog osmijeha od 'milijun dolara'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Glumac je u 2022. godini oštetio zube te se na crvenom tepihu na različitim svečanostima pojavljivao s 'udubinom', koja se posebno isticala dok se smijao. 

Ipak, Brad je odlučio 'stati na kraj' tomu. Napravio je holivudski makeover i na dodjeli Zlatnih godina u 2023. godini pokazao savršen osmijeh s blistavo bijelim zubima. 

NEOČEKIVAN ODABIR Brad Pitt o najčudnijoj intimnoj sceni koju je snimio: Valjao sam se u sijenu. Nisam imao ni tekst

Na ceremoniju je stigao u crnom odijelu ispod kojeg je imao bijelu košulju i crnu leptir mašnu. Tijekom dodjele nagrada sjedio je pokraj kolegice sa seta serije 'Babylon', Margot Robbie (32). Fotografije s dodjele možete pogledati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO: PEDRO SOLTZ ZAPJEVAO BRAZILSKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 7

  • langweilig 11.01.2023.

    Ako on nema za zube onda ne znam ni ja

  • _Varešak_ 11.01.2023.

    Ovaj čovo je najtaman za Garem

  • global 11.01.2023.

    jebiga nije više onaj pravi

Komentiraj...
Vidi sve komentare