To je to što me zanima!

Brad Pitt 'uhvaćen' kako se drži za ruke s bivšom suprugom popularnog glumca 'vampira'

Brad je tom prilikom bio ležerno odjeven u traperice i sivi široki džemper i nosio je smeđi šešir, a Ines se pojavila u crnim kožnim hlačama i kratkoj bijeloj majici
Vidi originalni članak

Prema posljednjim ulovima američkih paparazza čini se da je glumac Brad Pitt (58) pronašao ljubavni interes kod Ines de Ramon (29) i to dva mjeseca nakon što se razvela od glumca Paula Wesleyja (40), zvijezde serije 'Vampirski dnevnici'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Pitt je na koncert Bona Voxa u Los Angelesu u svom automobilu Tesla stigao s Ramon. 

Prema pisanju stranih medija, Brad i Ines su pokušavali biti suzdržani, ali glumac je "djelovao oduševljeno", a moglo se vidjeti da je drži za ruke i privlači k sebi.

Brad je tom prilikom bio ležerno odjeven u traperice i sivi široki džemper i nosio je smeđi šešir, a Ines se pojavila u crnim kožnim hlačama i kratkoj bijeloj majici, u kombinaciji s jarko žutom torbom. Fotografije možete pogledati ovdje

Ines, koja je inače dizajnerica nakita, pojavila se u kožnatim hlačama, košulji i s upečatljivom žutom Hermes torbicom. Nakon koncerta, Brad se odvezao u svom Tesla automobilu, a de Ramon je koncert napustila u pratnji njegova tjelohranitelja.

Zanimljivo je da je Brad i sutradan navečer viđen u istom outfitu na specijalnoj projekciji filma Babylon u kojem glumi s Margot Robbie, a koji je prikazan u kinu Samuel Goldwyn, što je potaknulo dodatne špekulacije o tomu je li s Ines proveo noć.

Pitta su povezivali s nekoliko žena nakon njegovog burnog razvoda od Angeline Jolie (47). Još tijekom ljeta strani mediji su pisalino pisali kako je uhvaćen s Emily Ratajkowski (31) na ulicama New Yorka, gdje su navodno 'šetali i držali se za ruke'.

BIVŠI SUPRUŽNICI Brad Pitt negirao optužbe bivše supruge o zlostavljanju: 'Lažima želi okrenuti djecu protiv oca...'

Ines de Ramona je u rujnu ove godine objavila da se rastaje od Paula Wesleyja nakon gotovo tri godine braka.

- Odluka o razvodu je zajednička i dogodila se prije pet mjeseci - rekao je ranije predstavnik slavnog para za People i dodao da više ne žive zajedno.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • q12122r 17.11.2022.

    Pravi prcator a ne ka ovi nasi.

  • bang8 17.11.2022.

    Da znam da je netko tužen zbog nasilja u obitelji nebi ga štapom takla.

  • OgledaloOgledalce 17.11.2022.

    Brad droca

Komentiraj...
Vidi sve komentare