To je to što me zanima!

Brad se zabavljao s Jennifer, a Angelinu Jolie tješio prijatelj

Uz Brada Pitta, na jubilarnu 50. rođendansku proslavu Jennifer Aniston stigle su i brojne druge zvijezde poput Katy Perry, Orlanda Blooma, Barbre Streisand...
Vidi originalni članak

Brad Pitt (55) stigao je u tajnosti na rođendansku zabavu bivše supruge Jennifer Aniston (50). Bivši supružnici su ostali u dobrim odnosima. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz Brada Pitta, na jubilarnu 50. rođendansku proslavu Jennifer Aniston stigle su i zvijezde poput pjevačice Katy Perry (34) i njenog dečka glumca Orlanda Blooma (42), televizijske voditeljice Ellen DeGeneres (61), glazbene diva Barbre Streisand (76), glumica Kate Hudson (39) i Gwyneth Paltrow (46), bivših kolegica iz 'Prijatelja' Courtney Cox (54) i Lise Kudrow (55)...

Brad, koji posljednjih tjedana puni medijske stupce vezom sa slavnom oskarovkom Charlize Theron (43), pokušao je proći neprimijećeno prilikom dolaska u omiljeni restoran Jennifer Aniston na Zapadnom Hollywoodu. Za to vrijeme paparazzi su uspjeli uhvatiti Angelinu Jolie (43) u izlasku, a šuška se kako ju je tu večer tješio prijatelj. Angelinu su fotografirali kad je izlazila iz taksija, a dočekala ju je prijateljica koja ju je zagrlila i otpratila do ulaza u restoran Rao, piše International Business Times.

Angelina se upravo vratila s putovanja iz Bangladeša gdje je posjetila najveće izbjegličko naselje u svijetu. Oskarovku su prošle godine povezivali s kambodžanskim redateljem i pjesnikom PraCh Lyjem (38).

Par se upoznao preko poznanika Loung Unga, aktivista za ljudska prava i autora knjige prema kojoj je glumica režirala film 'Prvo su ubili mog oca'. 

- Angie će trebati još dugo vremena da se oporavi nakon raspada braka s Bradom Pittom - rekao je tada izvor blizak glumici. 

- Često imam padove i uspone. No mislim da sam malo ojačala - ispričala je glumica i dodala kako kao majka ima brojne odgovornosti prema svojoj djeci. Istaknula je Maddox (17), Pax (15), Zahara (14), Shiloh (12)  te blizanci KnoxVivienne (10) prolaze kroz godine u kojima se oblikuju kao ličnosti i da su joj uvijek na prvom mjestu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • sanky7 12.02.2019.

    Jbt prestao je Brad pit

  • sanky7 12.02.2019.

    Jbt prestao je Brad pit

  • bree77 12.02.2019.

    Šteta što Jolie više nije ni sjena one ljepotice kakva je bila, kad bih je ugledala u filmu bila mi je magična, sad više i ne toliko, mislim da se izgladnjuje do krajnjih granica, normalno da ju je Aniston presisala kad vodi drugi stil života, prehrana, vježba, nema djecu, a bogme ni muža, itd......

Komentiraj...
Vidi sve komentare