To je to što me zanima!

'Brak' pratim, ali 'Savršeni' mi je najdraži show zbog Gorana...

Vjerni gledatelji showa često na društvenim mrežama isticali su da su najbolju kemiju na početku imali Goga i Dejan i mislili su da će završiti skupa. Takvog je mišljenja bila i 'Gospođa Savršena', ali sve je 'propalo'
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Stručnjaci: Gordana je Dejana frustrirala, a on je nju iscrpio energijom

Show 'Brak na prvu' bliži se kraju i uskoro ćemo doznati koji su parovi odlučili dati priliku partneru i vezi i kad se ugase kamere, a koji ipak nije uspio pronaći zajednički jezik. Iako je u Berlinu kod svog Gorana Jureneca (40), Hana Rodić (22) ne propušta epizode ovog ljubavnog eksperimenta. 

- Pratim 'Brak na prvu' i moram priznati da je show jako zanimljiv i sviđa mi se - pojasnila nam je Hana. Ipak, kad smo je upitali koje su mu prednosti u odnosu na show u kojem je ona sudjelovala i upoznala 'ljubav svog života' s kojim je i dalje u sretnoj vezi, bilo je neupitno kako se ništa ne može mjeriti s Gospodinom Savršenim. 

- 'Gospodin Savršeni' će i dalje biti moj najdraži show i smatram da nikako ne mogu uspoređivati ova dva formata. Ipak je 'Gospodin Savršeni' promijenio moj život dok 'Brak na prvu' pratim samo iz dnevnog boravka - kaže. Ne usudi se nagađati tko bi mogao ostati skupa nakon što sve prođe i pored života u ovom showu, dođu i sve one obveze koje su inače obavljali u svakodnevnom životu. 

- Gordana i Milan su mi jako simpatični, ali ne bih mogla znati tko će ostati skupa nakon što se kamere ugase - istaknula je. Vjerni gledatelji showa često na društvenim mrežama ističu kako su najbolju kemiju na početku imali Goga i Dejan, pa su mislili da će oni završiti skupa i imati onaj kraj kakav se viđa u bajkama. Takvog je mišljenja bila i 'Gospođa Savršena', ali sve se naglo promijenilo i svi su shvatili kako unatoč velikoj iskri na početku, par nije uspio zbog svojih različitosti. Ipak, oko jednog nije puno dvojila. 

- Svakako mislim da su Lidija i Alen najtemperamentniji par - kaže.  Pohvalila je i stručnjake u showu, psihologa Borisa Blažinića, vlasnicu agencije za spajanje parova Itu Štefanek i spisateljicu Ingrid Divković, koji su proteklih tjedana udružili snage i spajali parove u showu, ali i bili uz njih kako bi izgladili svakojake situacije. 

- Mislim da stručnjaci dobro rade svoj posao, zato su stručnjaci i sigurno su imali dobre razloge zašto su spojili određene kandidate - zaključila je.

Šuškanja i gotovo detektivski način provjere jesu li Gorana i Adam završili skupa nakon showa Hana nije htjela komentirati jer o tome nije imala saznanja, ali pojasnila je da je uvijek na strani ljubavi pa i ako jesu skupa, bit će joj drago.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Stručnjaci: Gordana je Dejana frustrirala, a on je nju iscrpio energijom

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • cicinakitu 27.04.2020.

    The Vrat

  • 27.04.2020.

    22 godine? Izgleda 10 godina starija.

  • ..D a r k w o o d.. 27.04.2020.

    Oni su ko David i Victoria Beckham,brak iz obostranog interesa samo u Balkanskoj verziji. Ista fora je i Brangelina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare