To je to što me zanima!

'Brak s B. Thorntonom uništila je Angelinina želja za djecom'

Angelina s Bradom danas odgaja šestero djece. Troje usvojene i troje biološke. Maddoxa je usvojila još dok je bila u braku s Billyjem Bobom Thorntonom
Vidi originalni članak

Sigurno je da on tada nije želio biti okružen djecom, izjavila je bivša supruga Billyja Boba Thorntona, Melissa deBin-Parish. Billy i Mellissa u braku su bili dvije godine, od 1978. do 1980. godine. 

Melissa tvrdi da je Angelinina (36) želja za djecom uništila njezin brak s Thorntonom.

- Sjetite se samo. Posvojila je Maddoxa, a zatim je Billy nestao - rekla je Melissa. 

Glumica je Maddoxa (10) posvojila u ožujku 2002. godine zajedno s Billyjem, ali je kasnije tražila i dobila puno skrbništvo nad njim. Kad je Angie započela vezu s Bradom, posvojio ga je i on. Angelina i Bob  okončali su svoj brak  nakon samo dvije godine. 

Melissa tvrdi da je od početka znala da je njihov brak osuđen na propast. 

- Varao je svoje druge žene. Imao je problema s vjernošću. Njih dvoje su bili potpune suprotnosti. To mi je bilo zbunjujuće - izjavila je Melissa. 

Angelina danas s Brad Pittom (48) odgaja šestero djece. Troje usvojene, Maddoxa, Paxa (7) i Zaharu (6), te troje biološke djece, Shiloh (5), te trogodišnje blizance Knoxa i Vivienne.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • kaniža 09.03.2012.

    Angie i Brad su se našli. Ona je htjela djecu, on je htio djecu, vole se, pristojni su i svaka im čast. Drugi bi imali jedno dijete i sve skrivali i nikom ne davali ništa, a oni daju i usvajaju djecu..dali su nekome dom, ljubav, roditelje, sigurnost...isto kao naš Zvone Boban i njegova Leonarda (zapravo oni puno prije) i toj ženi skidam kapu. Pozdrav Lea, super si mama. Samo nitko da se na tebe ugleda.....jadno

  • user_110728 09.03.2012.

    Baš je slatka na ovoj prvoj slici, s malo mesa na licu. Daj, Angie, pojedi nešto!

  • o-o 09.03.2012.

    njen film je KATASTROFA! režija na nivou zrinka ogreste, očaj! u filmu se prenosi poruka njenog prijatelja srbina rade šerbedžije (a mi je dočekujemo s crvenim tepihom, jojojoj), tako da joj ovo s djecom ide odlično, a film bi trebala zaboraviti..

Komentiraj...
Vidi sve komentare