To je to što me zanima!

'Brak s Madonnom bio je kao sapunica, dugo sam u njoj bio'

Madonnin bivši suprug prvi put je progovorio o krahu njihova braka. Na to iskustvo gleda pozitivno, ponajviše zbog djece koju su dobili, no sretan je što je to iza njega
Vidi originalni članak

Guy Ritchie (43) ne žali što je osam godina proveo u braku s kraljicom popa, pišu britanski mediji. Tri godine nakon rastave od Madonne (53) redatelj je prvi put progovorio o njihovoj krahu njihova braka.

- Uživao sam u svom prvom braku. To definitivno nije nešto na što se mogu požaliti. To iskustvo je na kraju bilo veoma pozitivno. Volim djecu koju sam dobio u tom braku i ne vidim nijedan drugi put kojim sam tada trebao krenuti. U nekom trenutku morate krenuti dalje, zar ne? - izjavio je Ritchie koji s pjevačicom ima biološkog sina Rocca (11) i usvojenog sina Davida (6).

Redatelj je dodao da je tijekom braka ušao u jednu sapunicu i da je u njoj živio poprilično dugo.

- Vjerojatno ću o tome moći više govoriti za desetak godina. Jako sam sretan što je sada to iskustvo iza mene. Drago mi je što imam novac, drugim riječima, drago mi je što sam se oženio - rekao je Guy koji se s pjevačicom oženio 2000. godine na raskošnoj ceremoniji u Škotskoj.

Redatelj je sada u vezi s Jacqui Ainsley s kojom je u rujnu dobio sina dok Madonna hoda s mlađahnim Brahimom Zaibatom (24). Otkako se rastala od Ritchiejaa, Madonna je 2009. godine usvojila kćer Mercy James dok iz veze s osobnim trenerom Carlosom Leonom ima kćer Lourdes (15).

Idi na 24sata

Komentari 1

  • medeki 29.11.2011.

    Guy je gentlmen, svaka čast, tako treba govorit o svom prošlom životu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare