To je to što me zanima!

Braku ipak dali drugu šansu: Rendeli opet živi sa suprugom

Par se vjenčao prije šest godina na Barbadosu. Prije toga su četiri godine bili zajedno. I dok su bili razdvojeni, svejedno su puno vremena provodili zajedno
Vidi originalni članak

Nakon što su se početkom godine razdvojili, novinarka i njezin suprug očito su izgladili bračne nesuglasice jer opet žive zajedno, piše časopis Story. 

Nevena Rendeli (33) i uspješni građevinar Marijan Bračulj opet žive zajedno. Dok su pokušali sačuvati svoj brak, Marijan je živio u njihovom stanu na Gračanima, a Nevena je boravila u unajmljenom stanu u središtu grada. I dok su bili razdvojeni, puno vremena su provodili zajedno, a često ih se moglo vidjeti u društvu zajedničkih prijatelja. 

Kao razloge problema Nevena je navodila njihove karijere, život i obaveze. Sada izgleda da su svom braku odlučili dati novu priliku. Par se vjenčao prije šest godina na Barbadosu. Prije toga su četiri godine bili zajedno. 

Idi na 24sata

Komentari 37

  • martina55 22.10.2014.

    nakon deset godina provedenih zajedno mislim da vrijedi pokušati sačuvati to što imaju ; danas se ljudi olako rastaju

  • ruzica ruzic_1 22.10.2014.

    Covjek bas izgleda dobar. Mislila ona kad se razidje od njega da ce za njom letat muskarci. Gadno se prevarila. Ko konjusina je neka. On je bolji milijun puta.

  • zokinjo 22.10.2014.

    malo bi pa malo nebi nezna ni sama kaj hoće gluparije i žalosno u njenim godinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare