To je to što me zanima!

Brand: Zaprosit ću Jemimu na putovanju Azijom, jako je volim

Bivši suprug Katy Perry, komičar Russell Brand, nakon pet mjeseci veze planira zaprositi Jemimu Khan, bivšu suprugu pakistanskog političara Imrana Kana
Vidi originalni članak

Ludo je volim i s njom prolazim posebno iskustvo kakvo dosad nisam imao ni s jednom ženom. S njom želim ostarjeti i umrijeti, izjavio je komičar Russell Brand (38). 

Kod prijatelja draguljara u New Yorku je naručio prsten s budističkim i islamskim simbolima s kojim će zaprositi Jemimu Khan (39), bivšu suprugu pakistanskog političara Imrana Kana (61). Par je u vezi pet mjeseci, a Russell zaruke planira objaviti na romantičnom putovanju u Aziji na koje idu početkom ožujka. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • funky_boy 31.01.2014.

    ....ima prekrasno lijepu masnu kosu i bradu.......((((((....

  • 31.01.2014.

    meni osobno je imran khan i sa 61 godinom kudikamo veća faca od ovoga. stvarno je preružan i nekako odbojan, a ne virujem da joj je do love jer je i sama bogatašica, uz to i plemkinja. i ne znam zašto pišu da ima 39 godina. taman sad nešto čačkala po wikipediji i vidim da je jučer proslavila 40. rođendan. ako već nešto pišeš onda se malo i informiraj, a ne samo google translator i onda copy-paste.

  • ojdimidojdimi 31.01.2014.

    on njh sve jako voli a njega nitko ne voli...............................

Komentiraj...
Vidi sve komentare