To je to što me zanima!

Branitelji dijele slike Lepe Brene u uniformi agresora

Branitelji će dijeliti slike Lepe Brene kojima će na poleđini pisati koliko je branitelja poginulo u ratu, koliko je srušeno sakralnih objekata, škola...
Vidi originalni članak

Lepa Brena se 1993. godine u Brčkom slikala u uniformi vojske Republike Srpske i branitelji u BiH i Hrvatskoj joj to još ne mogu oprostiti, iako je ona objasnila da je to napravila samo kako bi spasila svog oca. Bez obzira na to, Fahreta Živojinović rasprodala je koncert u Sarajevu, a čini se da se i za koncert u Areni Zagreb 13. lipnja traži karta više. Braniteljske udruge će, saznaje Slobodna Dalmacija, u Zagrebu u ponedjeljak početi dijeliti gore spomenute fotografije kojima će na poleđini biti podaci o tome koliko je u ratu poginulo branitelja, koliko je srušeno sakralnih objekata, škola itd.. Branitelji će slike dijeliti kao podršku inicijativi Udruge branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke. Oni su od organizatora koncerta zatražili da novac zarađen nastupom uplate na račune obitelji 306 djece poginule u Domovinskom ratu. Postoje naznake kako će organizator koncerta, Fama volat, dio sredstava zarađenih spektaklom u zagrebačkoj Areni uistinu i uplatiti u humanitarne svrhe. Lepa Brena nije komentirala slučaj.

Idi na 24sata

Komentari 59

  • MpH 10.06.2009.

    Odma se javili cajkeri iz Ludnice, Lampaša i sl. rupa... Tupite o muzici, a o muzici nitko nije ništa napisao!!! Slušajte koga i što hoćete, samo nemojte bit seljačine!

  • Klindarija 09.06.2009.

    Gospodine nitron! vi niste dovoljno produhovljeni za tu vrstu glazbe koju Thompson pjeva i ne razumijete ju, zato ju i ne slusate. I nema tih novaca za koje ce vam Thompson pjevati na Marakani, jer nije prodana dusa kao ova gospodja brena iz Brckog, zaboravila je kojem jatu pripada.

  • slatka5 08.06.2009.

    svaka cast braniteljima..a di je halid muslimovic ,seka,dragana,mitar i ostali???Daj molim cas,,,Muslimovic je bio u Glini i pjevao sa ekipom krajine.Mitrova ne moze nam nitko nista bila im je himna..i nasi pjevai su davali podrsku nasima i sad pjevaju u srboji,crnoj gori itd...nego koji to branitelji dijele slike?lazni ili pravi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare