To je to što me zanima!

Branka nije dobila imunitet pa postala prva duelistica

Mutti je dobila svih pet šibica čime su joj sustanari dali do znanja da više vole Elija. Kad je izabrana za duelisticu povjerovali su da nema imunitet
Vidi originalni članak

Ivo (57) joj je šibicu dao jer ga je uvrijedila pred 'širokim auditorijem'. Sabina (23) smatra da je Elio vrijedniji od Branke, a Josip (32) se bolje slaže s Elijem. Farmeri su za prvu duelisticu izabrali Branku Marić Mutti. 54-godišnja farmerica dobila je svih pet šibica čime su joj sustanari na seoskom imanju jasno dali do znanja da im je Elio (57) draži od nje. Jedna od najbliskijih prijateljica Alke Vuice (49) ovaj tjedan nije dobila imunitet. No, kako je u showu Farma sve neizvjesno do zadnjeg trena, farmeri su u to povjerovali tek nakon što je Drele Mutti proglasio prvom duelisticom. Branka se boji miševa, štakora i zmija, ali na farmi se dobro snašla.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • user_48140 10.06.2010.

    nije nitko zaslužio imunitet,ali ako ga je već netko trebao dobit,onda bi mi bilo drago da ga je dobila branka,bolje nego ovi ostali glumci.

  • marerita 10.06.2010.

    mutti-vino rosso, Amulic Šlj Ivo normabel-rakija,koktel srece

  • Ira27 10.06.2010.

    Dobro je Batifjaka reka \"Muti nariže salamu i kruv i satrala se od posla\"...po dana je pijana, a drugo pola pripita. Nova TV si je uskočila u usta ukinivši joj imunitet pred sami kraj jer znaju da ako ga sad dobije morala bi i pobjedit, a pobjedu nisu namijenili njoj! \"Sve je transparentno...blabla, ma šta je transparentno di se to mogu pogledat glasovi za Muti majke ti?! Jelenu znam iz viđenja. Cura je OK, malo lajava, al dobra, volila bi da pobjedi. A ionako se tamo nitko nije pretrgao od posla pa po tome baš ne gledam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare