To je to što me zanima!

Branko Maneken: ‘Lovu trošim na odijela, mokasinke i puce...’

Imam pedeset pari mokasinki. U svim bojama i za svako godišnje doba. Dečki iz kluba stalno me žicaju da idem s njima u dućan i odaberem im obleku, rekao je Dinamovac...
Vidi originalni članak

>>> Ovako je Hrvatska izgledala kada je Dinamo posljednji put izborio europsko proljeće

Dinamovac Branko Gračanin poznatiji pod nadimkom “maneken” obožava prekrasna odijela, cipele i žene. Stasit, visok i šarmantan dečko s Trešnjevke igra lijevog beka, dobro se snalazi i na desnoj strani braniča, ali i u modnim vodama.

Bio je to 6. rujna 1967. - dan koji će Gračanin i njegovi suigrači dugo pamtiti. Dinamo je osvojio Kup velesajamskih gradova nakon što je u finalu pobijedio sjajni Leeds United. U posljednjim minutama utakmice trener Ivica Horvat pucao je od sreće.

- Kako se bližio kraj, gledao sam Ivicu dok skače od veselja, baca kaput u zrak i dere se: ‘Lova, lova, lova’. Ja sam trčeći skinuo dres i galamio: ‘Odijela, odijela...’ - kaže Dinamov maneken.

Osmijeh na lice izmame mu dobro odijelo, mokasinke, Beatlesi i prekrasne žene.

- Imam pedeset pari mokasinki. U svim bojama i za svako godišnje doba. Dečki iz kluba stalno me žicaju da idem s njima u dućan i odaberem im obleku. Jedan me toliko gnjavio da sam mu na kraju rekao da kupi svijetloplavo odijelo, zelenu košulju, ljubičastu kravatu i žute cipele. Stil se jednostavno ne može kupiti novcem - kaže ovaj zagrebački fakin.

 

Kad nestane šminke, skupe odjeće i fotošopa: Slavne cure privatno ne izgledaju kao na naslovnicama magazina

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare