To je to što me zanima!

Brat (18) slavnog glazbenika poginuo je u stravičnoj nesreći

Vlasti i dalje istražuju kako je točno došlo do nesreće, a Frank je jedva uspio identificirati bratovo tijelo, koje je bilo neprepoznatljivo. Glazbena zvijezda u šoku je zbog gubitka mlađeg brata.
Vidi originalni članak

Mlađi brat poznatog američkog R&B pjevača i glazbenika Franka Oceana (32), 18-godišnji Ryan Breaux, poginuo je u stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u Kaliforniji, prenosi Daily Mail.

Osim Ryana, u automobilu je na mjestu preminuo i njegov najbolji prijatelj, a do nesreće je došlo zbog neprilagođene brzine, prenose strani mediji. Ryanova posljednja fotografija na društvenim mrežama fotografirana je upravo u automobilu. 

NISU ZADOVOLJNI Bojkot: Kanye, Drake i Frank Ocean ne idu na Grammyje

- Vlasti i dalje istražuju kako je točno došlo do nesreće, a Frank je jedva uspio identificirati bratovo tijelo, koje je bilo neprepoznatljivo - rekao je izvor blizak obitelji za američke medije.

Frank Ocean velika je glazbena zvijezda postao početkom desetljeća, poglavito nakon što je 2012. godine izbacio svoj dugo očekivani debitantski album 'Channel Orange', kojeg su brojni renomirani glazbeni kritičari proglasili izdanjem godine. U karijeri je osvojio dva Grammyja, Brit Award za najboljeg muškog izvođača u 2013., a iste godine Time ga je uvrstio u listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare