To je to što me zanima!

Brazilski model prodaje vilu za 256 mil. kn: Ima bazen i toplice

Kuća se prostire na 10.000 kvadratnih metara, a u sklopu nje nalaze se još toplice, rekreacijske sobe, igraonice za djecu, a ispred ulaza prostire se vozni park za 20 automobila
Vidi originalni članak

Poznata brazilska manekenka Gisele Bündchen (38) i zvijezda američkog nogometa Tom Brady (41) prodaju kuću u predgrađu Bostona. Vila sa pet spavaćih soba, sedam kupaonica, vinskim podrumom, teretanom, studijom za jogu i velikim bazenom smještenim u dvorištu, bogati par stavio je na tržište nekretnina za cijenu od 39,5 milijuna dolara, odnosno 256 milijuna kuna. 

Kuća se prostire na 10.000 kvadratnih metara, a u sklopu nje nalaze se još toplice, rekreacijske sobe, igraonice za djecu, a ispred ulaza prostire se vozni park za 20 automobila. 

Ne zna se zbog čega par prodaje kuću, no sigurno je to da će budući vlasnici moći uživati u njezinim čarima. Gisele i Tom u braku su od 2009. godine, a zajedno imaju dvoje djece - kćer Vivian Lake (5) i sina Benjamina (9). 

SUPERMODEL GISELE Otkrila da joj dečko čeka dijete s drugom: 'Svijet mi se srušio'

Brazilska manekenka u veljači ove godine otkrila je da joj je prekid veze s glumcem Leonardom DiCaprijem (44) teško pao, zbog čega je počela previše piti i pušiti. Par je bio u ljubavnoj vezi od 2000. pa sve do 2005. godine, a Gisele ni godinama nakon prekida nije željela govoriti o pravim razlozima njihovog prekida. 

- Više ne bježim od vlastitih osjećaja uz pomoć cigareta, alkohola i neprestanog zatrpavanja napornim poslom. Postala sam svjesna da sam sve više postajala ono što mi se ne sviđa, sada je s tim gotovo - izjavila je. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 12.08.2019.

    luksuzna vila

  • abeceda 11.08.2019.

    Neću kupiti jer nema slika voznog parka, a koji se očigledno prodaje u iizraženoj cijeni, obzirom da je tako pompozno naveden u tekstu, inače bih ozbiljno razmislila.

  • Inteligencija 11.08.2019.

    Shvatili da su bacili novac

Komentiraj...
Vidi sve komentare