To je to što me zanima!

Bregović je na Kozari zaradio već drugu udarničku značku

Autor megahita 'Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo' drugu je udarničku značku dobio zato što je pjevao na prvom rock festivalu 'Kozara u srcu'
Vidi originalni članak

Vođa nekadašnjeg 'Bijelog dugmeta' Goran Bregović (67) dobio je udarničku značku. Jednu već ima doma jer ju je 1976., dobio kao udarnik radne akcije na Kozari.

- Tada nisam svirao, samo sam radio, pa sam tim trudom i zaradio udarničku značku - rekao je Bregović.

Autor megahita 'Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo' drugu je udarničku značku dobio zato što je pjevao na prvom rock festivalu 'Kozara u srcu'.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Tigar 74 31.07.2017.

    Tipično tada za djecu iz mješovitog braka izjašnjavao se kao jugoslaven. Takva su mu i djela bila. Osobno mi nikad nije bio simpatičan zbog svoje egocentričnosti. Osim toga njegovi bivši kolege nemaju za njega baš lijepe riječi. Spočitavaju mu sebičnost,škrtost,narcisoidnost, snobizam,malograđanštinu....Iz brojnih anegdota iz života grupe upravo se iščitavaju sve te njegove osobine. Imao je ludu sreću da je imao vrhunske vokale, ali ih nije nikad cijenio....Nedojmljiv lik...

  • 31.07.2017.

    Prije kad smo gledali srbske komedije bile su mi smijesne, kad sam slusala Bijelo dugme , pjesme su bile vrhunske... a sad kad gledam( pogledam)) , neku staru komediju, slucajno na radiju cujem Bijelo dugme... pomislim koja glupost , sta je ovdje dobro ili smijesno. Puno bolje pjesme su u danasnje crijeme a bome i komedije.

  • emilzatopek 30.07.2017.

    Prozirno proturate kroz clanak naziv pjesme po kojoj ovaj autor nije najprepoznatljiviji vec to radite samo radi sublimirane poruke naziva pjesme autora koji je zaista volio iskreno drzavu u kojoj je imao dobro trziste. Prozirno od autora clanka za autora pjesama kojemu nije bilo strano posudjivanje pjesama stranih izvodzaca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare