To je to što me zanima!

Brena plakala u emisiji, sjetila se pokojnog oca i Jugoslavije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pjevačica se rasplakala dok je u emisiji 'Balkanskom ulicom' pričala o tome da joj je u životu bilo najteže kada se raspala Jugoslavija i kad joj je umro otac, piše rtl.hr
Vidi originalni članak

Fahreta Jahić Živojinović (51), poznatija kao Lepa Brena, tijekom gostovanja u srpskoj emisiji 'Balkanskom ulicom' otkrila je da joj je u životu bilo najteže kada se raspala bivša Jugoslavija i kada joj je umro otac. Nekada najvećoj turbo-folk zvijezdi bivše Jugoslavije u tom trenutku su zasuzile oči, piše rtl.hr. Nakon što joj je voditeljica pustila snimke s njezinog koncerta u zagrebačkoj Areni na kojem je također zaplakala, Brena je rekla da je to bio jako emotivan trenutak za nju jer ju je koncert posjetio na stara vremena s obzirom da 20 godina nije pjevala na prostorima bivše Jugoslavije. Otkrila je da ubuduće planira više vremena provoditi s prijateljima jer joj je žao što ih je zbog brojnih obaveza zapostavila i nije imala vremena za češće izlaske.

Idi na 24sata

Komentari 252

  • Lyt 13.10.2011.

    Objasnite mi ovo:Tito je bio predsjednik,držao i vladao,pa koliko ono država 7,8?!neznam točno! I sve je bilo ko po spagi,a današnji predsjednici nemogu vladat jednom državom!? Brena je žena kojoj se divim,nemoze se uspoređivati ni sa cecom,darom,marom itd...... Ja sam Jugoslovenkaaaa!!!(pjevali su svi)

  • kovacmrgud 12.10.2011.

    Na jednom od skupova HDZ pita Jadranka jednog dedu:-Recite mi jel vam bolje sada ili za Titovo vrijeme? deda odgovara:-oprosti ćeri bilo je bolje za Tite. a, zašto pita Jadranka? e,zato jel sam tad mogo fukati......

  • biberrr 12.10.2011.

    Brena je odlična pjevačica,isto vrijedi za Škoru,Thompsona i ostale ovdije popljuvane. zašto vam pjesma smeta? Ako vam se ne sviđa ne morate slušati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare