To je to što me zanima!

VIDEO Obožavateljica dotrčala u zagrljaj Lepoj Breni u Zagrebu, rasplakala se: Ostvaren san...

Pjevačica je u Zagreb došla kako bi pogledala predstavu o njezinom životu, a kasnije je upoznala i nekoliko fanova
Vidi originalni članak

Srpska pjevačica Lepa Brena (62) je u utorak prisustvovala premijeri predstave o njezinom životu, u kazalištu Kerempuh u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO:

@martamajeric Jedna je Brena!💗 @LepaBrena #viral #foryou #lepabrena #lepabrenakraljica #sreca #fypシ #balkan #hrvatska #zagreb #lepabrenaproject ♬ original sound - ᴹᴬᴿᵀᴬ

Osim što je publici uljepšala dolazak u kazalište, Brena je prošetala i ulicama Zagreba gdje su ju zaustavljali obožavatelji. Jedna od njih se i rasplakala nakon što je upoznala svoju omiljenu pjevačicu, a sve je zabilježila njezina prijateljica, koja je video objavila na TikToku.

BRENA JE 40 GODINA NA SCENI FOTO Premijera predstave o Lepoj Breni u Zagrebu: 'Vidjet ćete tranziciju cijele Jugoslavije'

Nekoliko njih prišlo je pjevačici, a ona je primijetila da se jedna od njih rasplakla. Odmah joj je prišla i snažno ju zagrlila te ju zamolila da ne plače. Također ju je upitala je li dobro.

- Eto, želja ispunjena - rekla je prijateljica.

Tijekom susreta su ispričali Breni i kako ju je ista djevojka zagrlila na pozornici na koncertu u Banja Luci prošle godine, što je pjevačicu oduševilo. Lepa Brena je obožavateljici nešto šapnula u uho, pozdravila se s cijelim društvom i otišla.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • evoga 09.03.2023.

    A za kaj nije obukla onu haljinu iz novogodisnjeg programa?

  • mrTrobec 09.03.2023.

    Ajme psihijatrije

  • Mr. Spock 09.03.2023.

    Dijete drago, nisi se ni rodila dok je ova pjevala u uniformi agresorskoj vojsci!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare