To je to što me zanima!

Brendin suprug se nagodio s menadžerima bolesne glumice

NEMARNO PONAŠANJE Uništili su joj život jer je bolest mogla biti ranije dijagnosticirana, stoji u tužbi. Par se nagodio, ali ne zna se koliko će im menadžeri isplatiti
Vidi originalni članak

Shannen Doherty (46) oboljela je od raka dojke, a glumica poznata kao Brenda iz serije ‘Beverly Hills’ zbog te je dijagnoze sa suprugom Kurtom Iswarienkom (47) tužila svoje menadžere. Naime, u tužbi su tvrdili da joj je zbog nemara menadžera isteklo zdravstveno osiguranje.

- Uništili su joj život jer je bolest mogla biti ranije dijagnosticirana - stoji u tužbi. Par se nagodio, ali ne zna se koliko će im menadžeri isplatiti. 

Podsjetimo, glumici je u veljači 2015. dijagnosticiran rak dojke, a prije mjesec dana završila je s kemoterapijama. Borbu sa bolešću detaljno je dijelila sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama. Na taj način, rekla je, želi i pomoći sve one koji su proživljavali sličnu situaciju.

- Svjesna sam da se bolest može vratiti, mnogi su mi pričali iz svojeg iskustva. Iako se osjećam bolje, znam da je preda mnom važnih pet godina. Moram donijeti mnogo odluka. Blagoslovljena sam. Za sada, samo ću disati - napisala je Doherty. 

Shannen je i tijekom radijacije bila aktivna te je objavljivala videa u kojima vježba i pleše. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • sladana 16.06.2017.

    dobro da nije tužila Boga. Tu se zarađuje i na smrti i na bolesti.

  • 15.06.2017.

    želim joj sve najbolje

  • tajnamoja 15.06.2017.

    Hvala bogu ozdravila je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare