To je to što me zanima!

Brit se nije pomirila s tim da Justin više nije s njom

Pop princeza koja je opet krenula u osvajanje top lista s Justinom Timberlakeom (27) prekinula je 2002. godine. U vezi su bili punih pet godina
Vidi originalni članak

Britney Spears (26) karijeru je počela kao djevojčica kada je pjevala u Mickey Mouse Clubu. Tada je upoznala i Justina Timberlakea s kojim je vezu počela 1997. godine, u vrijeme kad je počinjala svjetsku karijeru. Prekinuli su 2002. godine, a javnosti nikad nisu govorili o stvarnim razlozima prekida. Britney se još uvijek u intervjuima zna osvrnuti na taj sretni period svog života.
- On je bio jedna od bitnih karika u mom životu, i to u periodu kad sam počinjala karijeru. Justin je pred kraj naše veze radio na solo albumu, sve rjeđe smo se viđali i moralo je puknuti - rekla je Britney. Priznala je da se nakon prekida osjećala usamljeno.
- Nikad se nisam suočila s tim već sam krenula dalje s radom. Mislim da se nikad nisam ni htjela pomiriti s činjenicom da sam nakon njega ostala potpuno sama - dodala je.
Period nakon Justina za Britney je bio težak. Za oca svojih sinova, Kevina Federlinea, udala se 2004. godine, a samo dvije godine kasnije se razvela. Javnost je dugo zabavljala pijankama s Paris Hilton, pokazivanjem intimnih dijelova tijela, a prilično se i udebljala. Sve je završilo njenim psihičkim slomom i gubljenjem skrbništva nad djecom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • britney_babe 24.11.2008.

    presladak par

  • gucica 24.11.2008.

    Baš su mi bili slatki par,nadam se da če opet biti skupa!:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare