To je to što me zanima!

Britaniju 'potresa' vijest: TV zvijezda želi donora sperme

Istoj metodi već su se ranije podvrgnule TV voditeljica Julia Bradbury (48), nekadašnja manekenka Juliette Norton (44), ujedno i supruga kuhara Jamieja Olivera (43) i mnoga druga poznata lica
Vidi originalni članak

Poznata TV zvijezda, koje je zasad odlučila ostati anonimna, završila je s muškarcima nakon serije razočaranja u dosadašnjim vezama, ali i dalje želi dijete pa se okrenula drugačijim metodama. Realizaciju svog sna pokušat će ostvariti uz pomoć donora sperme, piše The Sun

- Odlučila je da joj nije neophodan muškarac da bi imala dijete te da neće ulaziti u još jedan odnos iz kojeg će potencijalno izaći povrijeđena - rekao je izvor britanskom mediju te dodao kako se radi o ženi koju muškarci oblijeću ponudama sa svih strana, ali ona jednostavno nije imala sreće i nije se ni sa kim skrasila. 

Sad, čini se, ni ne namjerava, a realizacija trudnoće uz pomoć donora je nešto što želi napraviti što prije, s obzirom da polako osjeća kako joj biološki sat otkucava, piše The Sun. 

OSTAO ZATEČEN Jamie Oliver čeka peto dijete: Obećajem da je ovo posljednje

Istoj metodi već su se ranije podvrgnule TV voditeljica Julia Bradbury (48), nekadašnja manekenka Juliette Norton (44), ujedno i supruga kuhara Jamieja Olivera (43) te nekolicina drugih poznatih lica iz svijeta showbizza. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 16.03.2019.

    A pa sta sada? Ako nije nasla odgovarajuceg muskarca, ne znaci da mora odustati od zelje da se ostvari kao majka. Nije bas najsretnije rijesenje...no dobro-ako bolje ne moze.

  • ivek_988 16.03.2019.

    Eto, doniram ja sa besplatnom ugradnjom na njeno i moje zadovoljstvo

  • Leo Archibald 16.03.2019.

    Moze ak mogu sam donirat?

Komentiraj...
Vidi sve komentare