To je to što me zanima!

Britanski Brad Pitt: 'Nigdje ne mogu otići jer misle da sam on'

Ne mogu kupovati u prodavaonici jer vidim da se prodavačice gurkaju misleći da sam Brad Pitt, govori Britanac Nathan Meads
Vidi originalni članak

Američki glumac Brad Pitt (55) već je desetljećima za pojam jednog od najzgodnijih muškaraca svijeta. Mnoge obožavateljice poznatog glumca govore da je Pitt poput vina - što stariji to bolji, a brojni muškarci žele izgledati baš poput njega. Ipak, to nije slučaj s Britancem Nathanom Meadsom kojemu sličnost s poznatim glumcem polako već ide na živce. 

- Nigdje ne mogu otići. Ne mogu kupovati u prodavaonici jer vidim da se prodavačice gurkaju misleći da sam Brad Pitt - govori Nathan koji priznaje kako ne vidi sličnost sa glumcem. Očito je vide drugi jer mu je u posljednjih deset godina prišlo tisuće ljudi tražeći autogram, a svakodnevno na društvenim mrežama dobiva na desetke poruka. 

– Nisam jedan od onih frajera koji misle da su prezgodni. Bio sam s mnogo djevojaka, ali nikada nisam smatrao da sam jedan od onih muškaraca koji su svima privlačni – govori Nathan koji je po zanimanju građevinar. Zbog sličnosti s poznatim glumcem propala mu je veza s majkom njegovog djeteta. 

- Zaista joj je smetalo to što su mi djevojke stalno prilazile u želji da se slikaju sa mnom - objasnio je Nathan koji je sad u sretnoj vezi s djevojkom koja se navikla na 'probleme' njegovog izgleda. 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Popy_1 12.08.2019.

    Onda su te corave.

  • 11.08.2019.

    Brad Pitt je već stariji, ima sličnosti ali ne možeš fulat s obzirom na očiglednu razliku u godinama.

  • serpentine 11.08.2019.

    Ni blizu

Komentiraj...
Vidi sve komentare