To je to što me zanima!

Britanski mediji: Princ William je saznao za dijagnozu princeze prije komemoracije za kuma

Izvori su potvrdili da princ William nije došao iz 'osobnih razloga' iako je njegova odsutnost izazvala uzbunu usred teorija zavjere o zdravlju i mjestu gdje se nalazi princeza Kate
Vidi originalni članak

Princ William (41) saznao je za dijagnozu raka princeze Kate (42) netom prije nego što je trebao prisustvovati misi zadušnici svoga kuma grčkoga kralja Konstantina II. prošli mjesec. U to vrijeme, izvori su potvrdili da William nije došao iz 'osobnih razloga' iako je njegova odsutnost izazvala uzbunu usred teorija zavjere o zdravlju i mjestu gdje se nalazi njegova supruga.

PODRŽALI JU Princ Harry i Meghan se oglasili o dijagnozi Kate Middleton...

Podsjetimo, Kate je bila podvrgnuta planiranoj abdominalnoj operaciji u siječnju, a zadnji put je viđena kako prisustvuje kraljevskom događaju u prosincu prošle godine.

ŠALJU JOJ PODRŠKU Nižu se reakcije o dijagnozi Kate Middleton: 'Zato ne biste smjeli nagađati kroz što drugi prolaze'

Predstavnici princeze potvrdili su da je ona dobro jer je zabrinutost porasla. Međutim, brige su se pogoršale kada je na Instagramu za Majčin dan podijelila fotošopiranu fotografiju sebe i svoje djece. Kate se zatim ispričala putem svoga Instagram profila.

OGLASILA SE NAKON NEKOLIKO MJESECI VIDEO Pogledajte emotivno obraćanje Kate Middleton

Princeza, koja nije otkrila vrstu raka koju ima, također je rekla da joj je William bio stalna potpora tijekom ove borbe. Njezina dijagnoza raka dolazi mjesec dana nakon što je kralj Charles (75) otkrio da boluje od raka.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vrce dinamovac 23.03.2024.

    princ wili celaviji neg vlastita guza

Komentiraj...
Vidi sve komentare