To je to što me zanima!

Britanski mediji ukidaju emisije s Russellom Brandom: Stiže mu još optužbi za seksualni napad

Četiri su žene optužile komičara za seksualno zlostavljanje, nakon čega su mu propale sve 'profesionalne veze'
Vidi originalni članak

Britanski komičar i glumac Russell Brand (48) optužen je za silovanje i seksualni napad četiri različite žene. Nakon prvih optužbi, stiglo je i nekoliko novih. 

optužen za silovanja Svi se udaljavaju od posrnulog komičara. Londonska policija poziva žrtve da ih kontaktiraju

Nakon što je izašao dokumentarac 'Russell Brand: In Plain Sight', u kojem su ga četiri žene optužile, hrabrost su skupile i brojne druge koje tvrde da ih je glumac seksualno zlostavljao ranih 2000.-ih. 

Posljednje optužbe još uvijek nisu istražene, ali se radi na tome da se otkrije što se zaista dogodilo.

Među ženama je i jedna koja tvrdi da ju je Brand seksualno zlostavljao tri mjeseca dok su bili u vezi. Ona je tada imala 16 godina i još uvijek išla u školu. 

Također, BBC se našao usred skandala jer je Russell navodno koristio poslovni automobil kako bi išao po maloljetne djevojke u školu.

Film o komičaru je rezultat istrage novinara londonskog The Timesa i ekipe emisije Dispatches Channela 4. Kako se u njemu saznalo, napadi su se odvili između 2006. i 2013. godine. Nakon prvih optužbi, brojni su prekinuli profesionalne veze s Brandom. 

Britanske televizije maknule su sa svojih stranica i programa emisije s Brandom, a apelira se i na Netflix da makne njegovu emisiju "Re:Birth" sa streaming platforme. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • BrankoMatošić 18.09.2023.

    a gdje su dosad bile te dotične dame ? razapinjanje na neviđeno ..

  • zorozimba 18.09.2023.

    Tipična diskreditacija politike i društva nakon što pametan čovjek razobličuje strukturalne manipulacije, prevare na globalnom nivou. Postao je glasnogovornik onih koji nisu ukalupljeni i drugačije razmišljaju, ne daju se zavesti lažima, manipulacijama. Sve je to vidljivo na njegovom kanalu. Na žalost službena politici ne odgovara milionski broj pratitelja i onda se čeprkaju stvari za koje ga je najlakše optužiti, podmite njih 5-6 i na stup društvenog srama i obespraviti ga i ušutkati. Tipičan model reakcije kako uništiti nekoga tko smeta.

  • modni guru 18.09.2023.

    Sada ako nekog želiš diskreditirati, samo ga optužiš za nekakav neprimjeren napad od prije 20 godina! Nema dokaza niti ima načina dokazati da nije istina!

Komentiraj...
Vidi sve komentare