To je to što me zanima!

Britanski milijunaš poginuo u Porscheu: Htio je oboriti rekord

Zef je osnovao tvrtku koja prodaje dodatke za prehranu sportaša te je poznat kao veliki ovisnik o adrenalinu. Sudjelovao je u rušenju nekoliko rekorda...
Vidi originalni članak

Biznismen, televizijski voditelj i sportski motociklist Zef Eisenberg poginuo je dok je pokušavao oboriti britanski brzinski rekord u zračnoj luci u Yorkshireu, javlja BBC. Imao je 47 godina. 

Vozio je Porsche 911 Turbo S na aerodromu Elvington u sjevernoj Engleskoj kad je izgubio kontrolu nad vozilom i preminuo. 

Zef je osnovao tvrtku koja prodaje dodatke za prehranu sportaša te je poznat kao veliki ovisnik o adrenalinu. Sudjelovao je u rušenju nekoliko rekorda. Prošle godine je po pješčanoj plaži u Južnom Walesu projurio brzinom od čak 332 kilometara na sat.

Inače, upravo je taj aerodrom na kojem je Zef poginuo mjesto za pokušaje obaranja brzinskih rekorda i poprište mnogih značajnih nesreća. Prije četiri godine Eisenberg je tamo sudjelovao u nesreći. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Perica12 03.10.2020.

    Nije mi ništa jasno. Pokušao je oboriti rekord od 207 mp/h tj. oko 333 Km/h. Kakav je to rekord, ako serijski Porsche 911 turbo S (992) može ići i brže?. Kako je moguće da mu je trebao auto od 1200 KS za tako nešto.I kako se uspio slupati pri toj brzini na pisti, kada na njemačkim autoputevima malo, malo, netko vozi brže.

  • ucjena 03.10.2020.

    Dobri su mu ti preparati, sam se jadan uvjerio!

  • toni990 03.10.2020.

    Ajde se odluci 47 ili 48 godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare