To je to što me zanima!

Britanski voditelj opleo po radu policije pa zadobio oštre kritike

U toku istrage prometne nezgode, zbog čekanja na cesti, zvijezda 'Top Geara' voditelj Jeremy Clarkson komentarom na Twitteru je izazvao bijes onih čiji je posao baviti se posljedicama kobnih prometnih nesreća
Vidi originalni članak

Britanski voditelj Jeremy Clarkson (59) u nakon prometne nesreće u Hammersmithu u Londonu, požalio se na to koliko vremena policiji treba da otvori cestu. 

- Draga Policijo, znam da je sinoć bila gadna nesreća u Hammersmithu, ali kako može toliko dugo potrajati ponovno otvaranje ceste - napisao je Clarkson na društvenim medijima. 

Do nesreće je došlo nakon tvrdnji da se devet automobila utrkivalo, a zvijezda 'Top Geara' Jeremy komentarom je izazvao osudu javnosti i policije čiji je posao baviti se posljedicama kobnih prometnih nesreća.

- Oprostite što ste čekali Clarkson, možda biste željeli poći s nama i osobno objasniti obitelji pokojnika da nismo mogli istražiti smrt njihovih voljenih jer ste vi žurili kući i da vam je njihov gubitak potpuno nevažan - uzvratio mu je jedan policajac. 

A da je u nesreći bilo i smrtno stradalih podsjetio ga je i detektiv Andy Cox.

- Dragi Jeremy, gadna nesreća koju spominjete rezultirala je smrću. Kao glavni detektiv tražim od istražitelja da osiguraju najbolje dokaze iz vrlo složene situacije. Potrajat će koliko je potrebno. I mi želimo da se ceste kreću, ali se nadam da razumijete prioritete. 

'MOJE DIJETE' Jeremy Clarkson snimio je posljednje scene za 'Top Gear'

Jeremy Clarkson vodio je popularnu emisiju o automobilima 'Top Gear' od 2002. do 2013. Svojim neuobičajenim ponašanjem stekao je mnoge fanove, ali i kritičare.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PRINC HARRY PONOVNO ŠOKIRAO JAVNOST: Jedan njegov zahtjev iznenadio je mnoge

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 11.06.2019.

    Joj moj Jeremy, poznat si kao covjek bez dlake na jeziku sto je manje-vise tvoja pozitivna karakteristika pri komentiranju auto industrije, ali sada si jednostavno zas**o. Tolika faca ipak nisi.

  • 11.06.2019.

    Njegova glupa kritika je dobila pametne odgovore.

  • Anarhosindikalist 11.06.2019.

    Uff... Je, bio je jedan od trojice voditelja u "Top Gearu" na BBC-u, ali sad je voditelj u istom društvu u "Grand Touru", na Amazonu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare