To je to što me zanima!

Britney je bila jako ljubomorna, Jason je htio svoj život natrag

Izvor blizak paru tvrdi da se Jason umorio od života koji je imao s Britney i njezinim sinovima. Pjevačica je bila i jako ljubomorna, zbog čega je on propuštao sastanke
Vidi originalni članak

Osjećao se kao zatvorenik u njihovoj kući u Los Angelesu gdje je pazio na Britney i njezine sinove, sedmogodišnjeg Seana i šestogodišnjeg Jaydena, otkrio je izvor blizak paru razloge prekida trogodišnje veze Britney Spears (31) i Jasona Trawicka (40). 

- Jason je želio svoj život natrag - otkrio je izvor te dodao kako je Britney bila toliko ljubomorna da je Jason zbog nje često propuštao poslovne sastanke. 

U petak su oboje potvrdili prekid. 

- Odlučili smo prekinuti zaruke. Ostat ćemo dobri prijatelji - izjavila je Britney. Osim veze, par je prekinuo i poslovnu suradnju. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • WOMANIZER 13.01.2013.

    evo i mene. ovo je ono što je rekao izvor za people, a drugi izvor za tmz.com je rekao ovo: Britney and Jason broke up in part because she wanted more kids and he didn’t, sources directly connected to the ex-couple tell TMZ.com.- mislim da nećemo saznati pravi razlog, ovo su samo izjave onih koji žele zaraditi pa svašta izjavljuju. također molim vas pročitajte ovo i pogledajte koji glupi zakon u californiji: In California, the ring — which in legalese is a “gift in contemplation of marriage” — must be returned if the wedding is cancelled, UNLESS the dude is the one who called the whole thing off. If it’s a mutual break-up, or if the woman is the one who pulls the plug, the ring goes back to the guy.- drugim riječima po zakonu mu mora vratiti prsten!?? haha a mi se žalimo na naše glupe zakone. lol

  • xeevy 13.01.2013.

    Nek netko proba rec da ona nije lijepa. Najljepsa pjevacica po meni, a to sto hrvatski mediji stalno objavljuju slike di radi cudne grimase uopce nije mjerilo.

  • marija1411 13.01.2013.

    želi svoj život natrag pa imat ćeš ga niko i nebi znao da postojiš da nisi bio s njom, papak

Komentiraj...
Vidi sve komentare