To je to što me zanima!

Britney ograničili korištenje mobitela i pristup portalima

Sve je to napravljeno kako bi se nju zaštitilo, rekao je izvor za RadarOnline.com te dodao kako pjevačica i zaručnik dijele mobitel kako bi lakše pratili tko ju je zvao
Vidi originalni članak

Iako se vratila pred kamere i uspješno obavlja svoju ulogu članice žirija u showu 'X Factor', i četiri godine poslije živčanog sloma koji je imala, članovi njezine obitelji ograničavaju joj korištenje interneta i telefona.  

Njezin otac Jamie, a sada i zaručnik Jason Trawick, trude se odmaknuti Britney Spears (30) od negativnih priča o njoj. Zato su joj zabranili pristup brojnim internetskim portalima. 

- Sve je to napravljeno kako bi se nju zaštitilo. Njezin otac i zaručnik poduzeli su sve i kako njezin bivši menadžer Samj Lutfi ne bi došao do nje. Britney i Jason često dijele mobitel kako bi lakše pratili tko je pjevačicu zvao - rekao je izvor za RadarOnline.com te objasnio kako su određeni telefonski brojevi blokirani kao i internet stranice. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Faktor-S 03.10.2012.

    zvuči rigorozno, ali ako je hiper senzibilna, a po svojim ispadima u medijima je to dala i naslutiti, tada je ovo sasvim opravdano i brižno od njezinih roditelja. opet, nisu je trebali kao klinku gurati u showbiz i upropastiti joj život.

  • mimi_zg 03.10.2012.

    pa britney kak su ti zabranili pristup portalima.... daj se informiraj ovdje kod nekih kak se iz jada i ovisnosti napravi po desetak nikova da uvijek i svake sekunde mozes biti logirana...

  • cardin87 03.10.2012.

    Ma nju su napravili ludom. Dali joj milione, slavu i dr.ogu vec sa 16 godina. Ali joj nikad nisu dali slobodu. Kada se borila za svoju slobodu oni su je napravili ludom, jer je tad ucila po prvi put da bude samostalna a oni su iskoristili njene greske da je proglase ludom ! Tako da ce je i ubiti kad im ne bude vise trebala. Nema tu ljubavi, samo interes,novac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare