To je to što me zanima!

Britney proslavila 20 godina od albuma: 'Sretna sam djevojka'

Kada je snimila spot za pjesmu 'Oops I Did It Again' nije ni zamišljala kako će se za njezino ime jednog dana znati širom svijeta. Zahvala je svima koji su joj potom pomogli u realizaciji albuma
Vidi originalni članak

Prošlo je 20 godina otkako je pjevačica Britney Spears (38) izdala svoj drugi album 'Oops I Did It Again'. Taj se album prodao u više od 20 milijuna primjeraka. 

Britney je i danas zahvalna svima koji su joj pomogli u realizaciji ovog albuma, zbog čega je na društvenim mrežama napisala poruku u znak zahvale.

- Hvala svima koji su mi pomogli ovo ostvariti. Prošlo je 20 godina, a sva moja očekivanja su ispunjena. Hvala svima koji ste odrasli sa mnom. Zaista sam sretna djevojka - poručila je pjevačica.

Kada je snimila spot za istoimenu pjesmu nije ni zamišljala kako će se za njezino ime jednog dana znati širom svijeta. Na snimanju spota odjenula je crveni kostim od lateksa, koji je potom postao sinonim za ono razdoblje njezine karijere.

- Željeli smo nešto što će biti sexy i jednobojno. No, bilo je teško. Taj se outfit doslovno 'rodio' preko noći - rekao je dizajner Michael Bush koji je bio zadužen za njezin outfit.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kung fu panda 18.05.2020.

    Super pjesmica netjaci me udavil jedno ljeto s njom ajme upss .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare