To je to što me zanima!

Britney reagirala na prozivke svog sina: 'Potkopavaš li me jer ću te ubrzo prestati financirati?'

Pjevačica je poručila sinovima i bivšem mužu Kevinu je kako su joj potrebni 'bezuvjetna ljubav i podrška', a ne omalovažavajući komentari o njezinu psihičkom zdravlju
Vidi originalni članak

Britney Spears (40) je u nedavnom intervjuu odgovorila na izjave svog 15-godišnjeg sina Jaydena Jamesa, koji je ispričao da će se početi viđati s njom kad pjevačica 'mentalno ozdravi'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jaydene, potkopavaš me baš kao što to cijela moja obitelj uvijek čini. 'Nadam se da će joj biti bolje, molit ću se za nju'... Moliti za što? - pitala se Britney. 

- Nastavljam raditi kako bih mogla platiti mojoj majci Lynne Spears pravne troškove i njezinu kuću - nastavila je, te sugerirala da Jayden prigovara zbog straha da će ga uskoro prestati financirati.

- Želiš li da ozdravim kako bih nastavila davati tvom tati 40.000 dolara mjesečno? - prozvala je pjevačica sina.

Poručila je kako su joj potrebni 'bezuvjetna ljubav i podrška', a ne omalovažavajući komentari o njezinu psihičkom zdravlju.

- Žalosti me da me nitko od vas ne cijeni kao osobu. Svjedočili ste kako je moja obitelj bila prema meni. Kao što sam rekla, imam osjećaj da zapravo volite govoriti da sa mnom nešto nije uredu - rekla je Britney o svojim sinovima i bivšem mužu.

NAKON OPTUŽBI BIVŠEG MUŽA Sin Britney Spears: 'Brat i ja se nadamo da ćemo uskoro vidjeti mamu, želimo joj sve najbolje'

Podsjećamo, Britneyin sin Jayden 12. rujna navršava 16 godina, dok njegov stariji brat, Sean Preston, 14. rujna navršava 17. Britney oba tinejdžera dijeli s bivšim suprugom Kevinom Federlineom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • NenadZG 08.09.2022.

    A da otkantaš budale od sebe?

  • solajina 07.09.2022.

    nisu ni njoj sve na broju.

  • post it 07.09.2022.

    Što je obitelj napravila toj ženi... i sad još i djeca tako nastavljaju. Nemilosrdni gadovi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare