To je to što me zanima!

Britney se izvukla na sudu, kreće u borbu za sinove?

Britney Spears uskoro će napustiti Kaliforniju, a njezin je otac najavio kako bi ona mogla zatražiti i potpuno skrbništvo nad Seanom i Jaydenom
Vidi originalni članak

Kako porota nije mogla donijeti jednoglasnu odluku o tome da li je Britney Spears kriva za vožnju bez valjane vozačke dozvole, sud u Los Angelesu je odbacio sve optužbe protiv pjevačice. Ona je prošle godine svojim autom udarila u parkirani te pobjegla, a poslije se ispostavilo kako njena vozačka dozvola ne vrijedi u Kaliforniji, nego samo u Louisiani. Britney je dosad imala prijavljeno boravište u Los Angelesu, ali se uskoro namjerava vratiti u Louisianu, a sa sobom želi povesti i svoju djecu.
- Louisiana je njezin dom. Tamo se rodila i provela djetinjstvo. Planiramo se vratiti kući s njenom djecom - izjavio je Britneyin otac Jamie, koji je dodao kako je jedina prepreka njezinom potpunom oporavku razdvojenost od sinova Jaydena (2) i Seana Prestona (3). Pjevačica i njezin bivši suprug Kevin Federline (30) trenutačno dijele zajedničko skrbništvo nad djecom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare