To je to što me zanima!

Britney se ocu osvećuje privatnim seks-seansama

Da bi se riješila stresa i osvetila ocu, počela si je kasno navečer organizirati seks-seanse. Sljedeće jutro Britney Spears (27) tati priča što je radila
Vidi originalni članak

Pjevačici je dosta nadzora koji otac ima nad njom i želi se riješiti njegove kontrole. Prijateljima je otkrila kako bi joj bilo lakše da se o njoj brine majka, ako netko baš mora. Da bi se riješila stresa i osvetila ocu, počela je kasno navečer organizirati seks-seanse. Sljedeće jutro Britney Spears (27) tati priča što je radila.
- Jamie je jedno jutro shvatio da je Britney nervozna jer je kasno legla. Ona mu je priznala da se iskrala iz kuće oko dva sata ujutro kako bi se našla s nekim koga već dugo pozna i tko joj je jako 'dobar prijatelj' - kazao je izvor National Enquireru.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Fichomir 30.12.2008.

    Maxich jako si pametan/na, daj se raspitaj malo kakav joj je život pa će ti biti jako smješno... U ovom članku nema apsolutno nimalo istine! U dokumentarcu o svom životu koji traje sat i pol nije nijednom spomenula svoju mamu. Spomenula je brata, sestru, cijelo vrijeme je tata bio s njom, ali nijednom nije spomenula mamu. I sad bi baš ona rekla da bi joj bilo bolje s mamom... Mislim to mogu ja doći u takve kvazi novine i reći da sam najbolji frend od Britney i reći da se udala preko noći i da nitko ne zna. Sutra bi to bila udarna vijest i svi bi napisali kako se Britney udala a da to nema ama baš nikakve veze sa stvarnošću. Ne mogu vjerovati u šta sve ljudi vjeruju... PS: 24, kako to da u naslovu niste stavili upitnik?

  • Nikita193 30.12.2008.

    joj de molim te.Nema nikakvih skandala oko nje trenutno pa sad izmišljate gluposti

  • Maxich_1 30.12.2008.

    mediji jesu bolest, ali ona sigurno ima puno \"dobrih prijatelja\", hahahahahaa, i ona je njima \"dobra prijateljica\" i to dobra samo za 1 stvar

Komentiraj...
Vidi sve komentare