To je to što me zanima!

Britney Spears hitno završila u bolnici, dečko ju je došao tješiti

Njezin dečko Sam otkrio je kako je pjevačica slomila kosti donožja i završila sa stopalom u gipsu nakon što je jedan plesni pokret krenuo po zlu. Smjestili su je u sobu za hitni prijem...
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (38) slomila je nogu dok je plesala i hitno je hospitalizirana. Njezin dečko Sam Ashghari (26) podijelio je njezine fotografije iz bolnice na svom Instagram profilu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sam je otkrio kako je pjevačica slomila kosti donožja i završila sa stopalom u gipsu nakon što je jedan plesni pokret krenuo po zlu. Smjestili su je u sobu za hitni prijem. Na gipsu je napisala riječ 'jača'.

- Kad nešto slomiš to obično zacjeljuje prije kad si moja djevojka. Lavica je slomila kost na stopalu radeći ono što voli, a to je plesanje - napisao je Sam na Instagramu. Na fotografijama je Britney u dobrom raspoloženju dok sjedi na bolničkim krevetu.

Njezini obožavatelji na društvenim mrežama u komentarima su joj poželjeli brzi oporavak.

OPET ZABRINULA FANOVE Rastresena Britney Spears iz klinike išetala bez grudnjaka...

Britney je u posljednje vrijeme na meti kritika zbog neurednosti. Mnogi na njoj primjećuju umorno lice, a k tome neurednu šminku i frizuru. S mentalnim zdravljem bori se već 12 godina, a njezin je menadžer jednom prilikom rekao kako nije siguran da će se vratiti nastupima.

Inače, Britney i Sam u vezi su od 2016., a obznanili su je početkom 2017. Asghari je bio uz pjevačicu u najtežim trenucima, kada je zbog obiteljskih problema završila u mentalnoj ustanovi.

Po američkim tabloidima šuška se i kako bi par uskoro mogao stupiti u brak. Za Britney bi to bio ukupno treći. Prvi put se udala 2004. za prijatelja iz djetinjstva Jasona Alexandera. Taj brak potrajao je svega nekoliko sati. Iste godina udala se i za Kevina Federlinea, s kojim ima dvoje djece, no razveli su se 2006.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 


 

 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • madmax2020 19.02.2020.

    Ja mislio da je opet glava otisla

  • burky1990 19.02.2020.

    Ok. Hvala

  • 19.02.2020.

    Gle, ona je još uvijek živa!!! Nije se predozirala nekom drogom i utopila u alkoholu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare