To je to što me zanima!

Britney Spears zauvijek: Film o životu pjevačice je skoro tu

Sada davne 2007. godine Britney se pojavila u javnosti posve obrijane glave, nakon što je objavljeno da je otišla iz klinike za rehabilitaciju od droge nakon samo jednog dana
Vidi originalni članak

Premda je imala burnu povijest, Britney Spears ne odustaje. 'Britney Ever After' prati uzbudljivu i burnu priču oko njezinog uspona do vrha, neslavnog pada s te točke te do ponovnog uzleta u pop visine.

Jedna od prvih stvari koje i možete vidjeti u ovom foršpanu jest upravo ono što je mnoge natjeralo da posumnjaju u njezino mentalno zdravlje. Naime, kako se možda sjećate, 2007. godine Britney se pojavila u javnosti posve obrijane glave, nakon što je objavljeno da je otišla iz klinike za rehabilitaciju od droge nakon samo jednog dana.

U glavnoj je ulozi Natasha Bassett kao pop ikona, dok se u drugim ulogama nalaze Clayton Chitty kao nezaobilazni Kevin Federline i Nathan Keyes u ulozi Justina Timberlakea. 'Britney Ever After' producira zloglasna producentska kompanija Asylum Entertainment za TV kuću Lifetime. Steve Michaels, Jonathan Koch i Joan Harrison su producenti, dok je Leslie Libman preuzela ulogu redateljice po scenariju Anne-Marie Hess.

Pogledajte foršpan

FIlm će svoju premijeru imati sredinom veljače.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare