To je to što me zanima!

Britney zbog portafona propustila posjet sinova

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britney Spears je navodno sva u suzama nakon što je propustila prvi posjet svojih sinova 2-godišnjeg Seana Prestona i Jaydena Jamesa (1)
Vidi originalni članak

Posrnula pop princeza propustila je prvi posjet svojih sinova nakon što je sud potpuno skrbništvo dodijelio Kevinu Federlineu (29). Za sve je navodno kriv pokvareni portafon na vratima njene vile u Malibuu. Britney Spears (25) se prvo planirala naći s njima u hotelu, ali je shvatila kako je bolje da ih dočeka kod kuće. Došla je u vilu i sve priredila za njihov dolazak. Čekala je i čekala, a tada je napokon zazvonio telefon njene asistentice. Bili su to Kevinovi ljudi koji su rekli da su zvonili na portafon, a kad se nitko nije javio, otišli su. Brit ih je molila da se vrate, ali oni su to odbili.
- Britney nije znala da portafon ne radi. 'Razorilo' ju je to što se nisu htjeli vratiti - ispričala je njena asistentica.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ja__zg 07.10.2007.

    ma tu britney bi trebalo zatvoriti i liječiti.. a ne da se sama prijavljuje.od toga nikakve koristi.. postala je jadna i odvratna.. prije je bila stvarno ok, mislila sam da će biti super majka, ali čini se da je to za nju previše..mislim, kud si išla rađati ak se ne možeš brinuti za djecu, kaj će ti tolke pare ak sama sebi ne možeš pomoći..pa mislim, ovo je prestrašno..ona je već na dnu dna, i tako će i dalje biti ako se netko ne sjeti pomoći joj!

  • diki 06.10.2007.

    poslije j...nja nema kajanja. previše je razuzdana.

  • theviper 06.10.2007.

    ajme...srce mi se slama...ako je pokvaren parlafon u kuci, tko zna sto je jos pokvareno a da ona jadna ni ne zna jer nije lako skontat da je pokvareno kad si napunjen alkoholom i drogama

Komentiraj...
Vidi sve komentare