To je to što me zanima!

Britney zbunila fanove jezivom fotkom: 'Trebaš li našu pomoć?'

Princeza popa Britney Spears objavila je na Instagramu još jednu bizarnu fotografiju s kojom kao da izaziva pratitelje da dekodiraju koje je njezino skriveno značenje
Vidi originalni članak

Pjevačica Britney Spears (39) je na Instagramu podijelila fotografiju žene, kao iz viktorijanskog doba. I to ne bi bilo ništa posebno da žena nije okrenuta leđima i da u rukama nema bebu od koje se vidi samo glava - točnije gola lubanja. 

POGLEDAJTE VIDEO: Britney slomila stopalo plešući pa objavila video

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 - Vrag je u detaljima (nasmiješeni vražji emotikon)... Ne bi željela da me ova beba udari još jednom (tri nasmiješena emotikona)!!!! - napisala je Britney uz objavljenu fotografiju.

Možda je u pitanju neka šala koja se referira na njezin hit iz 1998. godine 'Baby One More Time'.

Međutim, Britneyini pratitelji to nisu tako shvatili već su u komentarima započeli raspravu o njezinom mentalnom stanju te koja bi sva značenja mogla biti iza ove fotografije. 

- Ovo mora nešto značiti! - napisao je jedan pratitelj. 

Na crno-bijeloj fotografiji se nalazi žena u viktorijanskoj haljini koja u rukama 'drži dijete', od kojeg se vidi samo lubanja, što je mnoge potaknulo da se zapitaju je li Britney mentalno u redu.

NE RAZMIŠLJA O TOME Britney zatražila da joj otac više ne bude skrbnik, ali intervju s Oprah nije realan: 'Lažna nada'

- U redu, ekipa, što je skrivena poruka !!? !!? - napisao je drugi pratitelj.

Dio ljudi se zapitalo je li u pitanju nagovještaj nečega ili je li Britney toliko usamljena da na ovaj način traži pažnju. Konačno, jedan pratitelj je sumirao većinu komentara napisavši objavu: 'Ovo je uznemirujuće. Svi se nadamo da si dobro!!'

Samo par sati nakon fotografije s dječjom lubanjom Britney je objavila video na kojem i ne izgleda baš najbolje, a u opisu je napisala 'da je ekstremno zločesti vampir, ali da je u tome i poanta'.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Čeljo Brtika 31.03.2021.

    Što ova glumi s ovim šiframa i misterioznim slikama, daj reci već jednom što ti je.

  • 31.03.2021.

    Ovo nije ni umjetnost. Ovo je bolest.

  • Ad astra 31.03.2021.

    Bas mi je zao te zene, imala je potencijala, ali je bila okruzena krivim ljudima plus labilna u glavi. U mojim tinejdžerskim godinama svi smo je slusali

Komentiraj...
Vidi sve komentare