To je to što me zanima!

Britney: Želim još djece i živjeti na pustom otoku...

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britney je na snimanju spota otkrila da će se udati sljedeće godine. U suzama je priznala da je, iako se to ne vidi, često tužna jer je usamljena
Vidi originalni članak

Britney Spears danas slavi svoj 27. rođendan. Čestitarima se pridružio i MTV koji je objavio isječke iz dokumentarca o pjevačici. Snimali su je dok je radila spot za pjesmu "Womanizer" i tada je izjavila da će se sljedeće godine sigurno udati i imati još djece. Kasnije je pričala o svom idealnom odmoru.
 - Raj bi za mene bio odlazak na pusti otok s djecom i muškarcem iz snova. Kad stvarno volim nekog, onda dajem sve što imam. Ne mogu se zasititi tog osjećaja. Moram stalno biti u blizini ljudi koje volim. To je jednostavno najbolji osjećaj - izjavila je pjevačica, ali je koji trenutak kasnije u suzama priznala kako se trenutačno osjeća. Tužna je jer živi samotnim životom, a nitko to ne zna jer toga nema u medijima. Na snimanju dokumentarca bila je i Madonna s kojom je nastupila nekoliko dana kasnije u L.A.-u.
- Britney ispoljava tu nekakvu ranjivost i krhkost što u meni budi majčinske osjećaje i poželim je zaštiti - izjavila je Madonna. Britney je kasnije najavila kako će jednog dana napisati autobiografsku knjigu. Žalila se i na paparazze.
- Prije sam spontano izalazila i radila svašta. Bila sam 'cool'. Znala sam upoznati nekog muškarca i onda se zabavljati s njim, ali paparazzi su mi to oduzeli - kazala je kroz suze.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • britney_babe 03.12.2008.

    prelijepa je , ajde ju pustite na miru

  • corn flakes 02.12.2008.

    Stvarno mi je žao... tako mlada, a izgleda kao bez života i cilja...

  • Tinami 02.12.2008.

    Koje jamranje, u p.m. Ak ti to smeta, odrekni se karijere, promijeni izgled, pa idi šljakat u neku tvornicu ili radi na blagajni ili konobari ili šta ja znam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare