To je to što me zanima!

Brižni otac Taylor Swift: Harry, da nisi slomio srce mojoj kćeri

Scott Kingsley Swift ne želi da par prekine romansu. Želi zaštititi sreću svoje kćeri. Pjevaču je poručio da uspori svoj odnos s njegovom kćeri nakon šuškanja o braku
Vidi originalni članak

Nakon medijskih natpisa da joj je dečko u New Yorku izjavio ljubav nakon dva mjeseca veze te šuškanja da par već razmišlja o braku, otac Taylor Swift (23) poručio je Harryju Stylesu (18) da 'uspori' s njegovom kćeri. Scott Kingsley Swift navodno je pjevaču benda One Direction rekao kako ne želi da joj slomi srce. Njegovi prijatelji otkrili su kako ne želi da par prekine romansu već kako samo želi zaštiti svoju kćer.

- Sviđa mu se Harry, no želi da uspore s vezom. Ne želi ih razdvojiti - otkrio je prijatelj oca country pjevačice koja je s mlađahnim pjevačem nedavno snimljena kako se ljubi u novogodišnjoj noći u New Yorku nakon čega su uživali na odmoru na Karibima. 

Prije Harryja Taylor je četiri mjeseca hodala s Connorom Kennedyjem (18). Ostavio ju je jer je htjela da zajedno počnu živjeti u njezinoj vili.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • Message 07.01.2013.

    tko s djecom spava popišan se budi.....

  • baka janja_1 06.01.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • maya19 06.01.2013.

    prije bih rekla da će ona njega ostavit..za Miley Cyrus su govorili kako je ona k*rva,a bila je samo s jednim momkom i sad je s njim zaručena..A za Taylor su govorili da je slatkica,a u tri godine je bila sa puno njih.. :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare