To je to što me zanima!

Brojke ne lažu: Rihanna vas može uvjeriti da kupite bilo što

Zbog obožavatelja koji imaju specifičan ukus za brendove, pjevačica Rihanna ima čak 3,7 puta više ponuda za sponzorske ugovore od bilo koje druge poznate 'face'
Vidi originalni članak

NPD grupa povela je istraživanje koje je pokazalo kako je upravo Rihanna (27) najveći slavni 'magnet' za prodaju.

Naime, njeni obožavatelji imaju specifičan ukus za brendove, zahvaljujući kojem Rihanna ima 3,7 puta više ponuda za sponzorske ugovore od bilo koje druge slavne ličnosti.

Na drugom mjestu ove liste je Beyonce, a slijedi je Ne-Yo.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • gerald genta 18.01.2016.

    to je istina,zbog nje sam počeo smrkat kokain i pusit travu cijeli dan....dada rođaci,probajte maznut crtu prije spavanja,to rade poznati...

  • 17.01.2016.

    ...prica razotlriva u cemu je uporiste nase seksualnosti... jer iza kulisa stvarnosti egzistira paralelna stvarnost u domeni zene u kojoj ona ima svoje ishodištze... duga prica (jedna vrsta paklenog sunda koji nas je kao vrstu zadesio, zbog jedne manjine koja se nasla u prilici apsolutno prevladati našom stvarnosti ...Rihannnna je jedna od te ekipe-sve je prevara) !!!

  • 16.01.2016.

    ...ma nije istina napisapisao sam knjigu o istinitom događaju, jedna od protagonistica je i Ona (nije baš da mi prodaja cvate... sada je besplatno na netu moze se izgooglati ...knjiga emanule...).

Komentiraj...
Vidi sve komentare