To je to što me zanima!

Brooke uzela djecu od Denise: Ne dam ti da ih vodiš k Sheenu

Nakon što je Denise obavijestila Brooke da njezine blizance vodi na Sheenovu božićnu zabavu, ljutita Brooke poslala je majku u njezin dom da joj vrati sinove
Vidi originalni članak

Nakon što je nedavno po 19. put završila na rehabilitaciji, Brooke Mueller (35) prepustila je brigu nad trogodišnjim blizancima Bobom i Maxom, koje je dobila u braku s Charliejem Sheenom (47), njegovoj bivšoj supruzi Denise Richards (41). No djeca nisu dugo uživala u domu brižne glumice. Nakon što je Denise obavijestila Brooke kako svoje kćeri koje ima sa Sheenom i njihove blizance vodi na Sheenovu božićnu zabavu, ljutita Brooke poslala je svoju majku u njezin dom da joj vrati sinove. Zabranila joj je da ih vodi glumcu i dala do znanja da ne želi da budu u njegovoj blizini. Denise je potom primila prijeteći poziv od Brookeinih odvjetnika, a sljedeći dan u njezin je dom stigla Brookeina majka Moira koja se sada brine o dječacima.

Brooke mrzi Sheena jer je dadilja koja im je čuvala djeca bila njegova doušnica

Brooke se posvađala sa Sheenom nakon što je dala otkaz dadilji za koju je vjerovala da je njegova doušnica i da mu je prenosila svaki njezin korak. Sheenu se to nije svidjelo jer je bio uvjeren da se dobro brinula za dječake.

Problematična Müeller završila je u bolnici zbog ovisnosti o tabletama. Lani se liječila od ovisnosti o kokainu.

- Charlie se ponio kao gad. Nije se ni potrudio pitati kako su mu djeca jer je, kaže, prezaposlen snimanjem. Denise se pokazala kao suosjećajna i brižna prijateljica. Sheenove i njezine kćeri Sam (8) i Lola Rose (7) odlično se slažu s blizancima - izjavila je prije incidenta Brookeina odvjetnica.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • WOMANIZER 15.12.2012.

    ne kužim baš najbolje ovaj članak, tko tu koga, vjerojatno on sve!

  • gđa78 15.12.2012.

    koji zapetljanac...uf!

  • geonosian2912 15.12.2012.

    ne znam je li žalosnija ova cijela priča ili to što takvi degeni na ovaj način pokušavaju privući pažnju ne znam treba li se ovomu nasmijat ili zaplakat...

Komentiraj...
Vidi sve komentare