To je to što me zanima!

Brooklyn Beckham ima novu curu: Jako sliči njegovoj mami

Nakon najluđe noći, gdje je Hana bila na 'obiteljskim' fotografijama, mnogi obožavatelji su zaključili da jako podsjeća na Victoriju Beckham. Mnogi obožavatelji obitelji su se pitali zašto sliči njegovoj majci
Vidi originalni članak

Bogatstvo umirovljenog nogometaša Davida Beckhama (43) procjenjuje se na skoro tri milijarde kuna, a nedavno je priredio novogodišnji party na koji je potrošio 250 tisuća kuna. Na skupocjenom tulumu najstariji sin Brooklyn (19) doveo je novu djevojku, manekenku Hanu Cross (21). Par je vezu potvrdio krajem prosinca kada su objavili prvu zajedničku fotografiju. 

Nakon najluđe noći, gdje je Hana bila na 'obiteljskim' fotografijama, mnogi obožavatelji su zaključili da jako podsjeća na Victoriju Beckham (44). Zatim je Brooklyn objavio nekoliko fotografija na kojima pozira upravo njegova nova djevojka, a mnogi su mu ispod fotografije komentirali da su mislili da je njegova majka na slici. 

- Zašto izgleda poput tvoje majke? - upitao se jedan pratitelj. 

Inače, nedavno je 'procurila' tajna slavnog nogometaša koja je razočarala njegove obožavatelje. Davidova sestra Lynne Beckham-Briggs (47) prodaje rabljene stvari po društvenim mrežama kako bi preživjela, dok se on časti luksuznim stvarima. Za to se saznalo upravo nakon novogodišnjeg tuluma na kojem su bile njegova sestra Joanne (35) s majkom Sandrom, ali Lynne, koja jedva spaja kraj s krajem, nije prisustvovala. 

Iako već duže vrijeme nisu u dobrim odnosima, David je prije deset godina kupio starijoj sestri kuću koja je tada vrijedila dva milijuna kuna, dok joj se sada vrijednost znatno povećala. Nakon toga im se odnos pogoršao i prestali su se čuti, a kada je David saznao da mu sestra živi od socijalne pomoći, navodno se šokirao.

- David se uvijek trudio pomoći obitelji pa mu nije jasno kako su stvari za Lynne u tako kratkom roku otišle u krivom smjeru - izjavio je prije nekoliko godina Davidov bliski prijatelj. 

Meghan Markle opet kontra svih kraljevskih pravila i kontra Kate Middleton: Gdje to planira roditi prvo dijete?

Idi na 24sata

Komentari 14

  • MH08 05.01.2019.

    Lici na Dua Lipu

  • zvolen 05.01.2019.

    Da mu nije ćaće kruva bi bio gladan ?

  • goran13 05.01.2019.

    Bruklin da vam bude u stomaku Onda sve to stavite u sutrašnju štampu

Komentiraj...
Vidi sve komentare