To je to što me zanima!

Brooklyn doveo curu na crveni teph, a ona pokazala grudnjak

Slatko šaputanje i zaljubljeni pogledi dvoje mlađahnih golupčića na premijeri filma potvrdilo je ljubavnu vezu o kojoj se počelo pričati još prije dvije godine
Vidi originalni članak

Brooklyn Beckham (17) doletio je u Los Angeles kako bi podržao djevojku Chloe Moretz (19) na premijeri njenog novog filma "Susjedi iz pakla 2".

Mladi ljubavnici su se grlili i razmjenjivali nježne poglede dok su pozirali fotografima. Glumica je nosila malu crnu haljinu, ispod koje se jasno nazirao crni čipkasti grudnjak te dvije tetovaže koje joj se protežu po rebrima.

Najstariji sin Davida (41) i Victorije Beckham (42) donedavno je bio u vezi sa Soniom Ben Ammar (17) pjevačicom i kćerkom tuniškog producenta Tareka Ben Ammara (66). Šuška se da ostavio Soniu radi Chloe, s kojojm su ga povezivali još 2014.godine nakon zajedničkog pojavljivanja na pariškom crvenom tepihu. Tada su tvrdili da nisu više od prijatelji i da im je odnos strogo poslovan. 

Prošlog mjeseca je plavokosa ljepotica stala svim tračevima na kraj rekavši: "Što manje držim ovu vezu u tajnosti, to manje ljudi mare" i time potvrdila ljubavni odnos s ljepuškastim Brooklynom.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • slalugari 18.05.2016.

    sta je taj mali ruzan ali nema veze!Ima para!

  • Demetra 17.05.2016.

    Cura je slatka, a mali je ružnjikav na mater.

  • DuckFace 17.05.2016.

    ravna kao moja seka u sedmom razredu,,samo je malo 30 kg deblja..

Komentiraj...
Vidi sve komentare