To je to što me zanima!

Chris Brown naljutio udruge: Putem interneta prodaje psiće

Pozirao je s dva psića kako bi pokazao svoju nježniju stranu nakon što je njegova prodaja štenaca putem interneta izazvala burne reakcije udruga za zaštitu životinja
Vidi originalni članak

Nakon što je na internet stranici www.cbbreeds.webs.com objavio da prodaje štence pit bulla, pjevač se našao na udaru brojnih organizacija za zaštitu životinja.

Nazvali su ga ilegalnim uzgajivačem psa i sugerirali mu da kao radije potiče ljude na udomljavanje napuštenih životinja.

- Nema potrebe za uzgojem štenaca pit bulla sve dok brojni psi iste pasmine čekaju na udomljavanje u utočištima diljem Amerike. Iznos od 1000 dolara koliko Chris Brown traži za svoje pse mogao bi biti potrošen za spašavanje života napuštenih kućnih ljubimaca - izjavila je predsjednica Društva za prevenciju okrutnosti prema životinjama. 

Nakon što je shvatio kakvu je buru izazvao, Chris Brown (22) je naTwiteru objavio fotografiju na kojoj pozira u društvu dva psića u svom domu.

- Danas sam tata - napisao je ispod fotografije pjevač.

Njegova glasnogovornica je demantirala napise da uzgaja pse zbog zarade.

- On voli životinje, a pogotovo pse - izjavila je glasnogovornica i dodala da pjevač prodaje pse kako bi bio siguran da će doći u prave ruke.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • LaRiSa_3 02.07.2012.

    Ja se uopšte neslažem sa tobom (upućeno je Neznanom vojniku) jer nisam tog gledanja da te ''opasne pse'' treba eliminirati ili baciti, zato što su i to živa bića i imaju srce kao i sve druge životinje. Oni nisu krivi za svoje ponašanje, najveću krivnju za agresivno ponašanje takvih pasa prebacujem na njihove vlasnike, i agresivno ponašanje je samo posljedica nepravilnog odgoja.!

  • LaRiSa_3 01.07.2012.

    Stvarno nerazumijem pa šta ako Chris Brown prodaje SVOJE pse preko interneta, to rade i mnogi drugi, i ovo stvarno nije fer traže njegovu najmanju sitnicu da bi ga počeli provocirati i pisati koje-kakve glupe priče o njemu.

  • Sonador 01.05.2012.

    ''Nazvali su ga ilegalnim uzgajivačem psa i sugerirali mu da kao radije potiče ljude na udomljavanje napuštenih životinja.'' Ovo je smislena rečenica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare