To je to što me zanima!

Bruce će operirati grudi, a sve ćemo moći gledati u realityju

Bivši olimpijac proteklih mjeseci viđen je s nalakiranim noktima, a fotografi su ga snimili kako nosi sportski grudnjak i stezne gaće. Kaže da je napokon sretan
Vidi originalni članak

Sve su češće tvrdnje da je Bruce Jenner (65) promijenio spol. Nakon napisa da je na Tajlandu bio na operaciji i postao žena, Radar Online piše da će svoju odluku o promjeni spola javno obznaniti u siječnju. No to nije sve. 

Pojavile su se i informacije da će cijeli tijek svoje promjene prikazati u vlastitom reality showu. Uzima hormone, a podvrgnut će se i operaciji grudi. 

- Umoran je od života u laži i želi napokon biti ono što jest - otkrio je izvor. 

U rujnu ove godine Kris Jenner (59) konačno je, nakon godine dana razdvojenosti, podnijela zahtjev za rastavu braka poslije 23 godine. Kako tvrde izvori bliski ovoj reality obitelji, Kris je jako prestrašena zbog svega jer ne zna kako će ljudi reagirati kad se Bruce napokon izjasni. 

Bivši olimpijac proteklih mjeseci viđen je s nalakiranim noktima, a fotografi su ga snimili kako nosi sportski grudnjak i stezne gaće.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • etica 21.12.2014.

    sta ovoj zeni bi da s njim zavrsi???

  • ramazzotti 19.12.2014.

    Užas..... Već je ružan, još kad ga pretvore u žensko...... Ouughhhhhh!!

  • 18.12.2014.

    ja ne mogu virovat zašto me ispoštovalo. jer sam konstatirala da nam je svima puna kapa kardašiana. a ka da nije. samo šta očito turbo inteligentne novinarke moraju popunit kvotu članaka a sve iznad kardašiana prelazi njihov iq.

Komentiraj...
Vidi sve komentare