To je to što me zanima!

Bruce Jenner je šminker(ica): Sad 'fura' francusku manikuru

Bivšeg olimpijca fotografirali su dok je točio gorivo na crpki. Prvo nije znao kako se to radi pa je proučavao kako se plaća karticom. Sve to s 'friškom' manikurom
Vidi originalni članak

Kris (59) i Bruce Jenner (65) ovaj su se mjesec i službeno rastali. U braku su bili od skoro 23 godine. Čim su objavili da više neće živjeti zajedno, Bruce je započeo svoju transformaciju u ženu. Očuh Kim Kardashian (34) navodno je poduzeo i prve korake potrebne za operaciju promjene spola. Pije hormone i tijelo priprema na promjenu. Prema nekim izvorima, na operaciji je čak već bio.

Operiran ili ne, Bruce daje sve od sebe kako bi vanjštinom što više sličio ženi. Kosa mu je bujna i sjajna, redovito odlazi kod frizera, nosi dijamantne naušnice, a sad je počeo ići i na manikuru. Oca Kylie (17) i Kendall Jenner (19) fotografirali su dok je na benzinskoj postaji točio gorivo u spremnik svog automobila. 

Prvo što je svakome moglo 'upasti u oko' su Bruceove ruke. Bivši olimpijac, naime, sad ima francusku manikuru. Uz to, na prstu još nosi vjenčani prsten iako je već više od tjedan dana službeno slobodan.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • IvieHill 30.12.2014.

    Nakon 35 godina su ga toliko ubile u pojam, da se jadan izgubio. Tesko je to, vjerovatno mu nije lako. Sretno mu bilo, kako god... mozda ga vidimo za godinu, dvije kako pozira s Kim...

  • PcP-89 29.12.2014.

    Sve je to farsa za publiku

  • CUKRENA. 29.12.2014.

    Kosa mu je bujna i sjajna...i redovito ide na manikuru....omg.. Sve bi to nekako mogla prožvakat da je barem 20 g. mlađi(a) ovako mi to zvuči ko SF....nažalost..

Komentiraj...
Vidi sve komentare