To je to što me zanima!

Bruce Springsteen, Jay-Z i West: Evo koji su slavni glazbenici najviše zaradili u 2021. godini

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prihod od streaming platformi relativno je nizak u usporedbi s prodajom ploča, što je problem kojeg glazbenici često ističu, a pojedini su se odlučili i na prodaju svoj glazbenog opusa
Vidi originalni članak

Glazbenici u posljednje vrijeme sve češće prodaja prava na svoj glazbeni opus koji su stvarali godinama. Sada je poznato i tko su glazbenici koji su najviše zaradili u 2021. godini. Mnogi od njih upravo su prodali prava velikim glazbenim kompanijama te tako zaradili pozamašne iznose.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bruce Springsteen je prodao cijeli svoj rad glazbenoj kompaniji Sony, a za to je dobio oko 500 milijuna dolara (oko 3,6 milijarde kuna). Tim je zasjeo na prvo mjesto glazbenika koji su najviše zaradili u 2021. godini. 

Slijedi ga Jay-Z. On je prodao svoje udijele u streaming kompaniji Tidal i brendu pjenušaca Armand de Brignac. Njegova zarada procjenjuje se na oko 340 milijuna dolara (oko 2,4 milijarde kuna).

I Kanye West se nalazi na ovoj listi iako je u posljednje vrijeme u centru pažnje zbog raznih skandala. Ye je u 2021. godini zaradio 235 milijuna dolara (1,7 milijardi kuna). Pretpostavlja se kako slavni reper u 2022. godini neće zaraditi toliko jer su s njim prekinuli suradnju svi njegovi veliki sponzori, a među njima je i Adidas.

NIJE GA BRIGA Zbog silnih kontroverzi Kanye West nikad siromašniji: Neto vrijednost mu pada svaki dan...

Pogledajte koji su još glazbenici najviše zaradili u 2021. godini:

POGLEDAJTE VIDEO: 24 PITANJA S MAGIC LEONOM IZ SUPERTALENTA

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare