To je to što me zanima!

Bruce Springsteen je malenom fanu napisao školsku ispričnicu

Legendarni glazbenik se nakon svog koncerta podružio s fanovima, a među njima je bio i 9-godišnji Xabi kojem je trebala ispričnica za školu. Bruce ju je sam napisao
Vidi originalni članak

Draga gospođo Jackson, Xabi je bio dugo vani i uživao u rock and rollu. Molim vas oprostite ako danas bude kasnio i bude usporen... Bruce Springsteen, napisao je legendarni glazbenik. Devetogodišnji Xabi Glovsky bio ja na koncertu rock legende u Los Angelesu.

Bruce (66) se poslije koncerta družio s fanovima, a kad mu je Xabi rekao koliko ima godina, glazbenik mu je odlučio napisati ispričnicu.

- Bruce je jedinstven i darežljiv baš kao što i mislite. Doista divan čovjek - rekao je Scott Glovsky, Xabijev otac, koji je dječaka i vodio na koncert rock legende.

Springsteen je svirao tri i pol sata, tijekom kojih je izveo 35 pjesama. Xabi i njegov otac za vrijeme koncerta držali su natpis na kojem je pisalo 'Bruce, kasnit ću sutra u školu, napišiti mi ispričnicu'. Pjevač je oca i sina prve pustio iza pozornice kako bi im ostvario želju.

Scott je i sina vodio na Bruceov koncert i na njegov šesti rođendan, a tada mu je pjevač otpjevao pjesmu.

Xabijev otac bio je na više od stotinu Springsteenovih koncerta. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • georgia 21.03.2016.

    the boss

  • montello 20.03.2016.

    bravo

  • kung fu panda 20.03.2016.

    dobro će biti ako je i profa fan ,no što će mali ako profa voli cajke :))?

Komentiraj...
Vidi sve komentare