To je to što me zanima!

Bruce Willis postaje kao John Wick, krenut će u rat zbog psa

Jedna od najgorih stvari koje možete napraviti Bruceu Willisu jest da mu ukradete psa. Možete ga napasti mitraljezima i noževima, ali mu nikako ne dirajte omiljenu životinju
Vidi originalni članak

Kako nam je John Wick još 2014. objasnio, jednostavno se ne isplati provocirati ljude koji imaju pse i jako su vješti s oružjem. Wick nam je to potvrdio i u nastavku filma ove godine, no čini se da negativci nisu shvatili tu lekciju.

Tako nam ove godine, u jeku blockbusterske ljetne sezone dolazi film 'Once Upon a Time In Venice', u kojem Bruce Willis u ulozi detektiva Stevea Forda nasiljem rješava probleme koji su nastali nakon što su mu negativci ukrali psa. Pri tome će mu pomoći John Goodman (glumi njegovog najboljeg prijatelja) i Jason Momoa u ulozi meksičkog gangstera.

Kako se može vidjeti po prvom foršpanu za film, i Bruce Willis kao i John Goodman ozbiljno su se zabavljali dok su snimali film.

Pogledajte prvi foršpan

U drugim ulogama nalaze se Thomas Middleditch, Kal Penn, Adam Goldberg i X-Menovka Famke Janssen. Film bismo u kinima mogli vidjeti sredinom lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • DALMATINKA 27.04.2017.

    dobar glumac...admine moze li koja slika di je vise gol hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare