To je to što me zanima!

Bruce Willis slavi, čestitala mu i Demi: 'Hvala ti za naše kćeri'

Bruce i Demi upoznali su se 1987. na premijeri filma 'Zasjeda', a iste godine su se i vjenčali. Brak je izdržao 13 godina, ali holivudske zvijezde zbog djece su ostale u dobrim odnosima
Vidi originalni članak

Za vrijeme 13-godišnjeg braka bili su jedan od najglamuroznijih parova Hollywooda, a nakon razvoda 2000. ostali su u dobrim odnosima. Bruce i Demi Moore (57) oboje su tada izjavljivali kako su im prioritet njihova djeca.

Ako je vjerovati posljednjim čestitkama koje stižu na glumčevu adresu od bivše supruge i njegovih kćeri, u tome su i uspjeli. Holivudski par iz braka ima tri kćeri; Rumer (31), Scout (28) i Tallulah (26), a upravo za njih emotivna Demi odlučila je javno zahvaliti bivšem suprugu.

- Sretan rođendan Bruce! Hvala ti za tri najveća dara u mom životu - napisala je glumica i objavila obiteljsku fotografiju iz 90-ih, koja je razveselila mnoge njihove fanove.

Bruce i Demi upoznali su se 1987. na premijeri filma 'Zasjeda', a iste godine su se i vjenčali. Za vrijeme braka oboje su na poslovnom planu procvjetali i bili jedni od najpoželjnijih i najplaćenijih glumaca u industriji. Rastanak su javnosti obznanili 1998., a finalizirali ga 2000.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 8

  • leptiricaSue 24.03.2020.

    On je meni boli glava uuuuf!🥰🥰

  • Didie 20.03.2020.

    Hvala ti za plod naše ljubavi.Da li može sretnije?❤️🐾

  • mala vatra 20.03.2020.

    Ah,Bruce sretan rođendan,lik je preedobar!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare