To je to što me zanima!

Brucea izbacili iz dućana jer nije nosio masku: 'Upozorili smo ga'

Pratitelji na društvenim mrežama okomili su se na Willisa. Smatraju da se ponaša nedolično i da ne pazi na starije od sebe. Likuju što je morao napustiti trgovinu jer namjerno nije stavio masku
Vidi originalni članak

Holivudskog glumca Brucea Willisa (65) zamolili su u ponedjeljak da napusti dućan u Los Angelesu nakon što je odbio staviti masku na lice, piše Page Six koji je objavio i fotografiju glumca u trgovini Rite Aid bez maske.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dobro upućeni izvor kaže kako su se ljudi u dućanu uznemirili zato što glumac nije nosio masku, iako je oko vrata imao maramu koju je lako mogao navući i koristiti kao masku.

Navodno u dućanu nije stigao sve kupiti po planu, samo ga je napustio kad su počeli 'prigovori'. 

Willis je tijekom karantene provodio dosta vremena s bivšom suprugom Demi Moore (58) i njihovom odraslom djecom, kćerima Rumer (32), Scout (29) i Tallulah (26), a kasnije su im se priključile i glumčeva sadašnja supruga Emma Heming (42) i njihove kćeri Mabel (8) i Evelyn (6).

VJENČALI SE NA DANAŠNJI DAN Bruce Willis i Demi Moore bili su najpopularniji holivudski par 90-ih, no brak ipak nije izdržao

- Tijekom pandemije su shvatili da nema potreba za svađama, jednom se živi, bolje da se svi slažu - pisali su Bruceovi pratitelji.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • nosikiriki 14.01.2021.

    a on je ono kao dečko od 25 godina... pa sad bu imal 66 godina... stari se mora pazit.....

  • medeki 14.01.2021.

    A šta će mu ova marama oko glave, valjda da mu kosa ne ide u oči!

  • japanokinezjapano 13.01.2021.

    Koliko se ja razumijem u izgled, on vucara neku boleštinu u sebi. Ima tako nezdravu bolju da me strah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare