To je to što me zanima!

Bruno s golom stražnjicom sjeo Eminemu ravno na lice

Bruno je na pozornicu htio sletjeti kao anđeo. Nije uspio i stražnjica mu je završila reperu na glavi, dok mu je glava završila Eminemu među nogama
Vidi originalni članak
Idi na 24sata

Komentari 32

  • Sheky888 03.06.2009.

    FICHOMIR(pisano velikim slovim da uocis)Da pocmen....ovo je tvoj prvi komentar...tako da se moj prvi komentar nie odnosia na tebe nego na ljude koi seru protiv ema!!!al ako bas oces se kacit onda nema beda evo dozvoli da ti kazem.....BUDALA SI!! Ako te bas zanima,ja eminema slusam od prvog albuma....od infinitea(koi nie uspia),sto bi znacilo da ga slusam njegovu glazbu jer mi se to svidja a ne radi toga sto lik ima para!i nemores nazvat lika budalom ako je na svoje ruke upisa zaradit milijone a nie ima nista!!a sto se tice toga da mu nitko nece kupit novi album/....HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!watch him go 5Xplatinum in first week!!!!!!!!! PEACE OUT MOTHERFUCKER!!!!

  • Fichomir 02.06.2009.

    Sheky888 - ako sebe prozivaš budalom, nemoj i nas ostale koji ne slušamo takve gluposti... ako ga voliš zato što je zaradio puno love, šta bi onda trebao reći za jednu Madonnu - žena je došla u New York sa 35 dolara a vidi šta sad radi i kako sad izgleda... I nitko eminemu ništa ne govori niti ne izaziva, on se sam osjeti pozvanim nekoga "oprati" i baš mi je drago da je ovo Bruno napravio, sad će mu svi živi otići pogledati film, a eminemu neće nitko kupiti novi cd (osim tebe jer kao što si rekao si budala...)

  • Sheky888 02.06.2009.

    Eminem je car,njegova karijera je napravljena od toga da kad ga je neko isa sprdati da mu on vrati 100puta gore!...i ovo je samo jos jedan nacin na koi ce on zaraditi paru!!a o tome se odi i radi!!!LJUDI OVO JE MULTI MEDIJA...SMISAO OVAKVIH SPIKA JE DA BI SE OD NAS KRETENA USPILA IZVUCI PARA I PAZNJA!HEBENO PRANJE MOZGA!al ako mi vec neko uzima lovu...e onda nek to bude EMINEM jer je za mene lik CAR!

Komentiraj...
Vidi sve komentare